Δελτίο τύπου: Patras International Circuit for Kart

Μετά την ανακοίνωση του Τεχνικού και του Γενικού Κανονισμού ξεκίνησαν οι διαδικασίες για τον 5ο αγώνα ΚΑΡΤ P.I.C.K.
(Patras International Circuit for Kart) που θα διεξαχθεί στις 28 - 29 Σεπτεμβρίου 2013 σε ειδικά διαμορφωμένη διαδρομή στην πόλη της Πάτρας.ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Μετά την ανακοίνωση του Τεχνικού και του Γενικού Κανονισμού ξεκίνησαν οι διαδικασίες για τον 5ο αγώνα ΚΑΡΤ P.I.C.K. (Patras International Circuit for Kart) που θα διεξαχθεί στις 28 - 29 Σεπτεμβρίου 2013 σε ειδικά διαμορφωμένη διαδρομή στην πόλη της Πάτρας. 

Ο Τεχνικός και ο Γενικός Κανονισμός έχουν αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης (www.pickpatras.gr) για την ενημέρωση κάθε ενδιαφερόμενου. Σήμερα η οργανωτική επιτροπή του PICK μετά τον διαγωνισμό που πραγματοποίησε η ΕΠΑ – ΟΜΑΕ ανακοινώσε στο επίσημο site της διοργάνωσης αναλυτικά κάθε πληροφορία για τα ελαστικά στις κατηγορίες που συμμετέχουν στο 5o PICK. 

(http://www.pickpatras.gr/articleView.php?article_id=342) 

Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει για όσους οδηγούς θέλουν να λάβουν μέρος στη μεγάλη γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού. 

Η προθεσμία δηλώσεων συμμετοχής λήγει την Δευτέρα 09/09/2013 (22:00). 

Στους αγώνες γίνονται δεκτά καρτ των παρακάτω κατηγοριών: ΜΙΝΙ, JUNIOR, LOUX, MASTERS, SUPER και DD2.

Οι ημερομηνίες και τυχόν αλλαγές θα ανακοινώνονται στον πίνακα ανακοινώσεων του Διεθνούς Σιρκουί για Καρτ (www.pickpatras.gr). 

 Από το Γραφείο Τύπου

Related

Pick 7126049555216413922

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon


Supporters

kartnews.gr
kartnews.gr
kartnews.gr
kartnews.gr
kartnews.gr

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

FOLLOW US


yt yt
automotopatras

ΤΥΧΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

item