Οι τελικές συμμετοχές του 5ου P.I.C.K. Πάτρας

Μετά την λήξη της παράτασης που δόθηκε για την δήλωση των συμμετοχών στο 5ο P.I.C.K. Patras, αρκετές αλλαγές έχουν γίνει στους πίνακες με τους  πιλότους όλων των κατηγοριών.


Χαρακτηριστικό είναι ότι υπάρχουν αρκετές συμμετοχές της τελευταίας στιγμής αλλά υπάρχουν και κάποιοι οδηγοί που  δεν θα πάρουν τελικά μέρος. 

Δεσπόζει βέβαια η συμμετοχή του Πανευρωπαικού Πρωταθλητή των εξατάχυτων καρτ Λιθουανού Simas Juodvirsis στην κατηγορία Super.

Ο αριθμός των συμμετοχών φθάνει τις 60 με τις περισσότερες συμμετοχές να μαζεύει η ενοποιημένη κατηγορία Λουξ-Masters με 29 και να ακολουθεί η Super-DD2 με 24.

Το σίγουρο είναι ότι οι θεατές του αγώνα αλλά και οι τηλεθεατές της Novasports θα απολαύσουν πλούσιο θέαμα την Κυριακή το πρωί στις 11 που θα ξεκινήσει και η τηλεοπτική μετάδοση των τελικών. 

Με διευκρίνηση της η διοργανώτρια Λέσχη του αγώνα, ο ΑΟΠ, τονίζει η οριστικοποίηση των συμμετοχών θα γίνει μετά τον έλεγχο εξακρίβωσης και εφόσον έχουν τηρηθεί τα άρθρα του Γ.Κ. καρτ και του συμπληρωματικού κανονισμού. Related

Pick 5028443797211234287

Δημοσίευση σχολίου Default Comments


Next Races

04/12 - Karting Super Cup Αφίδνες

FOLLOW USyt yt
omae

ΤΥΧΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

item