Πρωταγωνιστής ο Σαγανάς στη LOUX

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Σαγανά Χρήστο της ATHENS KART SHOP, ολοκληρώθηκε η κατηγορία LOUX, στο 5ο PICK Patrra's 2013.

Η κατηγορία των LOUX, ήταν η μία από τις δύο κατηγορίες (η άλλη η MASTERS) που ταλαιπωρήθηκαν αρκετά, λόγω της σύμπτυξης κατηγοριών και της ακύρωσης του ημιτελικού του Σαββάτου, όμως τελικά είχε πλούσιο θέαμα και πολύ ενδιαφέρον.


Σε πρωταγωνιστή στην κατηγορία αυτή, εξελίχθηκε ο Χρήστος Σαγανάς, που κέρδισε στα χρονομετρημένα, τον ημιτελικό και είδε πρώτος την καρό σημαία και στον μεγάλο τελικό.

Πίσω από τον Σαγανά, σπουδαία μάχη δόθηκε, για την 2η και 3η θέση, μεταξύ του Θεοδώρου Σάββα (Ζorri Motorsport) και του Καλυβιώτη Ανδρέα (ΑΟΠ Team). Νικητής από την μάχη αυτή βγήκε τελικά, ο Θεοδώρου και στον ημιτελικό και στον τελικό, εκεί όπου προσπάθησε να απειλήσει και τον Σαγανά, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Πολύ καλή παρουσία είχαν επίσης, ο δεύτερος των κατατακτήριων Πάρχας Άγγελος της Zorri Motorsport, ο οποίος όμως αντιμετώπισε πολλά προβλήματα στη συνέχεια του αγώνα και ο Χορμοβάς Παναγιώτης της Nitro Kart Team που πάλεψε για να ανέβει στο βάθρο στον τελικό μαζί με τον Θωμά Φώτη της PRT Motorsport που ήταν 4ος μέχρι και ένα γύρο πριν το τέλος αλλά μια άτυχη στιγμή τον έριξε στην 11η θέση.

H κατάταξη του τελικού ήταν:

1ος Σαγανάς Χρήστος ATHNS KART SHOP
2ος Θεοδώρου Σάββας ZORRI Motorsport
3ος Καλυβιώτης Ανδρέας ΑΟΠ TEAM
4ος Χορμοβάς Παναγιώτης NITRO KART TEAM
5ος Σουλάνης Γιάννης ENERGY GREECE
6ος Τσώνης Παναγιώτης ENERGY GREECE
7ος Οικονόμου Χρήστος ENERGY GREECE
8ος Βασιλάγκος Γιώργος ENERGY GREECE
9ος Πάρχας Άγγελος ZORRI Motorsport
10ος Χρυσικός Χρήστος ENERGY GREECE
11ος Θωμάς Φώτης PRT Motorsport

Ο ταχύτερος γύρος του αγώνα έγινε από τον Θεοδώρου με 42,734.

Ακολουθούν αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Χρονομετρημένα:

Ημιτελικός:

Τελικός:

Επιμέλεια: Γιάννης Γκρίλλας

Related

Pick 6108711816416829686

Δημοσίευση σχολίου Default Comments


Next Races

04/12 - Karting Super Cup Αφίδνες

FOLLOW USyt yt
omae

ΤΥΧΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

item