Τα πρώτα βήματα της νέας εποχής του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Ελλάδα - Τακτική Γενική Συνέλευση ΟΜΑΕ

Πραγματοποιήθηκε με αθρόα συμμετοχή των μελών της ανά την Ελλάδα, η τακτική Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος, τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013, στην αίθουσα «Attica» του ξενοδοχείου Royal Olympic, στο κέντρο της Αθήνας. Τα θέματα της συνέλευσης ήταν:

• Έγκριση προϋπολογισμού 2014 
• Έγκριση συμμετοχής νέων Σωματείων 
• Παρουσίαση νέου συστήματος μηχανοργάνωσης 
• Παρουσίαση μεθόδων ανάπτυξης και προβολής αγώνων/σωματείων 

 Πέρα από τα διαδικαστικά, δηλαδή την ανάγνωση και την ψήφιση του προϋπολογισμού του επόμενου έτους, η ολομέλεια ενέκρινε τη συμμετοχή στην ομοσπονδία δύο νέων σωματείων, του Συλλόγου Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ρόδου και του Αθλητικό Σωματείο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού «Πυθαγόρας», ανεβάζονταν τη δύναμή της σε 87 μέλη ανά την επικράτεια. 

 Χαιρετίζοντας την Γενική Συνέλευση ο Πρόεδρος της ΟΜΑΕ κ. Μανώλης Χαλιβελάκης, έδωσε το στίγμα της νέας εποχής, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως φέτος ουσιαστικά είναι το έτος «0» για του αγώνες αυτοκινήτου στην Ελλάδα, αφού τον περασμένο Απρίλιο η Ομοσπονδία, και κατ’ επέκταση ο Μηχανοκίνητος Αθλητισμός, αναγνωρίστηκαν επίσημα από την Γ.Γ. Αθλητισμού και την Ελληνική Πολιτεία. 

 Με την ευκαιρία της συγκέντρωσης των Διοικητικών Συμβουλίων των Σωματείων από όλη της Ελλάδα, παρουσιάστηκε από την εταιρεία Megasoft ένα νέο σύστημα μηχανοργάνωσης των Σωματείων, των Αθλητών και των Αγωνιστικών εκδηλώσεων που θα εφαρμοστεί σύντομα και θα προσφέρει σημαντική ώθηση για την ανάπτυξη του σπορ.

 Παράλληλα, από τον εκπρόσωπο του νεοσύστατου τμήματος Δημοσίων Σχέσεων της Ομοσπονδίας αναλύθηκαν εκτενώς διαδικασίες και μέθοδοι ανάπτυξης της προβολής τόσο των αγωνιστικών εκδηλώσεων, όσο και των ίδιων των Σωματείων σε τοπικό και πανελλήνιο επίπεδο, αφού είναι κοινώς αποδεκτό πως ο τομέας αυτός που είναι από τους πλέον καίριους για τη βιωσιμότητα του σπορ, μάλλον έχει παραμεληθεί τα τελευταία χρόνια.

Related

omae 3271551270979080622

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon


Supporters

kartnews.gr
kartnews.gr
kartnews.gr
kartnews.gr
kartnews.gr

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

FOLLOW US


yt yt
automotopatras

ΤΥΧΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

item