Νίκη με την πρώτη ο Μπενής στα DD2

Πολύ δυνατές μονομαχίες, αρκετές προσπεράσεις και αγωνία, πρόσφερε η κατηγορία DD2 των διτάχυτων καρτ, την οποία κέρδισε o Μηνάς Μπενής της CRG MAXTER HELLAS, ένας rookie του θεσμού του PICK αφού αυτή ήταν η πρώτη του συμμετοχή.


Η αλήθεια είναι πως ξέραμε ότι θα έχει αρκετό ενδιαφέρον η εξέλιξη της συγκεκριμένης κατηγορίας, αλλά σε καμιά περίπτωση δεν περιμέναμε τόσο συναρπαστικές μάχες και ένταση.

Η αρχή έγινε στα χρονομετρημένα δοκιμαστικά, όπου οι 7 από τους δέκα συμμετέχοντες έγραψαν το ταχύτερό τους πέρασμα στον ίδιο γύρο. Τελικά η pole position κατέληξε στα χέρια του Μπενή Μηνά, με χρόνο 41,399.


Στον ημιτελικό, ο Μπενής αν και εκκινούσε πρώτος, από δικό του λάθος μετά την πρώτη στροφή βρέθηκε στην προτελευταία θέση. Παρά την ατυχία του, έκανε τρομερή προσπάθεια και κατάφερε να ανέβει, με διαδοχικές προσπεράσεις, στην 4η θέση εν όψη τελικού.

Ταυτόχρονα στις πρώτες θέσεις, εκτός από τον Κινδύρογλου Αλέξανδρο της SPEED PARK, που ανέλαβε την πρωτοπορία και εξαφανίστηκε, οι Τσιδώνης Φώτης (CRG MAXTER HELLAS), Ντόντης Μίλτος (DR HELLAS) και Στόγιαν Γκόσεβιτς (CHATZIS RACING), έδιναν τη δική τους μάχη. Την δεύτερη θέση του ημιτελικού πήρε, τελικά ο Τσιδώνης, με τρίτο τον Ντόντη.

Στον τελικό, ο Μπενής συνέχισε την ξέφρενη πορεία του προς την κορυφή. Όταν κατάφερε να βρεθεί μπροστά, άντεξε στην ασφυκτική πίεση του Κινδύρογλου, που έμεινε κολλημένος πίσω του μέχρι το πέσιμο της καρό σημαίας. Στην τρίτη θέση τερμάτισε, σχεδόν αθόρυβα, ο Μυλωνάς Αθανάσιος, οδηγώντας πολύ σταθερά σε όλο τον αγώνα.

Αρκετά άτυχοι στάθηκαν οι Ντόντης και Τσιδώνης που εγκατέλειψαν στον τελικό, ενώ και ο Γκόσεβιτς ήταν αρκετά άτυχος αν και είχε πολύ καλό ρυθμό.

Η κατάταξη του τελικού ήταν:

1ος Μπενής Μηνάς CRG MAXTER HELLAS
2ος Κινδύρογλου Αλέξανδρος SPEED PARK
3ος Μυλωνάς Αθανάσιος (Ιδιότης)
4ος Κουταλίδης Γιώργος DR HELLAS
5ος Γκόσεβιτς Στόγιαν CHATZIS RACING
6ος Κυριακόπουλος Γιώργος DR HELLAS
7ος Σαρδελλής Νίκος ROTAX HELLAS
8ος Παζάκος Αντώνης DR HELLAS

Τον ταχύτερο γύρο του αγώνα έκανε ο Γκόσεβιτς Στόγιαν με 42,664.

* Ο Τσιδώνης Φώτης εγκατέλειψε στον 2ο γύρο και ο Ντόντης Μίλτος στον 6ο.

Ακολουθούν αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Χρονομετρημένα:

Ημιτελικός:

Τελικός:

Επιμέλεια: Γιάννης Γκρίλλας

Related

Pick 7455264987888893844

Δημοσίευση σχολίου Default Comments


Next Races

04/12 - Karting Super Cup Αφίδνες

FOLLOW USyt yt
omae

ΤΥΧΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

item