Προς ERC το ράλι Ακρόπολις

Σε συζητήσεις με τους διοργανωτές του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ράλι, ERC, βρίσκονται οι υπεύθυνοι του ράλι Ακρόπολις, ενόψει του 2014.


Σε συζητήσεις με τους υπεύθυνους του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ράλι, ERC, βρίσκονται οι διοργανωτές του ράλι Ακρόπολις, όπως δήλωσε ο Παύλος Αθανασούλας. 

 Το «ράλι των Θεών» δεν συμπεριλήφθηκε στο καλεντάρι του Παγκόσμιου πρωταθλήματος ράλι, WRC, με τους διοργανωτές να ψάχνουν άλλο πρωτάθλημα για να φιλοξενηθεί ο ελληνικός αγώνας. «Βρισκόμαστε σε συζητήσεις με τους διοργανωτές. 

Οι βασικοί μας χρηματοδότες θέλουν να γίνει ο αγώνας την επόμενη σεζόν και το ERC είναι ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. 
Αν τελικά το κάνουμε θα προσπαθήσουμε να προσδώσουμε λίγο από τη μαγεία του WRC με κάποιους οδηγούς του», δήλωσε ο Αθανασούλας, ο οποίος στη συνέχεια πρόσθεσε: 

 «Έχουμε συμφωνία με τον διευθυντή και τον πρόεδρο της FIA για την αποπληρωμή της συμμετοχής μας στο WRC σε δόσεις. Αυτό είχαμε κάνει και τα προηγούμενα χρόνια. Δεν χρωστάμε τίποτα από το 2011 και 2012, αλλά οφείλουμε 125.000 ευρώ για τρέχον έτος. Ωστόσο, όταν λάβουμε τα χρήματα από τους χορηγούς τότε θα ξεπληρώσουμε την οφειλή».

πηγή: Sport-Fm.gr

Related

editors 7623156980771020141

Δημοσίευση σχολίου Default Comments


Next Races

04/12 - Karting Super Cup Αφίδνες

FOLLOW USyt yt
omae

ΤΥΧΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

item