Η ασφάλιση των αγώνων είναι εξασφάλιση για τους συμμετέχοντες - Δελτίο Τύπου Ο.Μ.Α.Ε.

Παρά το ότι η ΟΜΑΕ, δεν έχει παραπάνω από 8 μήνες «επίσημης» ζωής, φαίνεται πως το σπορ του αυτοκινήτου στην χώρα μας έχει εισέλθει σε μια νέα εποχή. 


Πέραν όλων των άλλων αλλαγών που πραγματοποιούνται σταδιακά και με προσεκτικά βήματα, υπενθυμίζουμε πως ο κύριος λόγος καθυστέρησης της έναρξης των φετινών θεσμών αυτοκινήτου και καρτ ήταν η μη εκπλήρωση των υποχρεώσεων της ΕΛΠΑ όσον αφορά στην εξυπηρέτηση του Ασφαλιστηρίου Συμβολαίου των αγώνων. 

Η ΟΜΑΕ, λοιπόν, παραλαμβάνοντας χάος όσον αφορά σε αυτό το καίριο ζήτημα, για την τέλεση κάθε αγωνιστικής εκδήλωσης, κατάφερε σε χρόνο ρεκόρ να εκπονήσει τον σχετικό φάκελο και να συμφωνήσει με τον κατάλληλο ασφαλιστικό φορέα για την κάλυψη των αγώνων. 

Το ασφαλιστήριο συμβόλαιο, λοιπόν, όχι μόνο είναι ενεργό, αλλά καλύπτει κάθε περίπτωση αποζημίωσης που προκύπτει κατά τη διάρκεια της τέλεσης των αγώνων, είτε όσον αφορά στους συμμετέχοντες, είτε προς τρίτους. 

Πολλά συμβάντα του τελευταίου οκταμήνου έχουν διευθετηθεί ταχύτατα και με τον ενδεδειγμένο τρόπο. 

Χαρακτηριστική είναι η ευχαριστήρια επιστολή που λάβαμε από τον αγωνιζόμενο στα καρτ Βασίλη Κουκουλέτα, που είχε ένα ατύχημα (κάταγμα δαχτύλου) στον 1ο αγώνα του Λουξ Cup στην Καλαμάτα, τον περασμένο Αύγουστο και μάλιστα χρειάστηκε επιπλέον φροντίδα (ανάταξη κατάγματος μετά την πρώτη προσπάθεια αποκατάστασης στο τοπικό Νοσοκομείο): 

«Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω που μεσολαβήσατε, ετοιμάσατε και προωθήσατε τον φάκελο του ατυχήματός μου στην Ασφαλιστική Εταιρία ώστε να λάβω την προβλεπόμενη αποζημίωση. 
Σας παρακαλώ να δώσετε τα ευχαριστήρια μου στον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας και τους υπαλλήλους που ασχολήθηκαν με το θέμα μου. 
Ευτυχώς που στην Ελλάδα του σήμερα υπάρχουν ακόμη οργανισμοί που λειτουργούν σωστά. 

Ευχαριστώ πολύ, 

Βασίλης Κουκουλέτας»


Related

omae 3415575610704303351

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon


Supporters

kartnews.gr
kartnews.gr
kartnews.gr
kartnews.gr
kartnews.gr

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

FOLLOW US


yt yt
automotopatras

ΤΥΧΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

item