Έντονος συναγωνισμός στο WSK Final Cup - Ανεβαίνει συνεχώς ο "Κωνσταντίνος"

Με τον Έλληνα πρωταθλητή  "Κωνσταντίνο" να βελτιώνεται από σκέλος σε σκέλος στο Castelletto για το WSK Final Cup της κατηγορίας KFJ, τα πράγματα κυλούν με πολύ ενδιαφέρον και σχετική αγωνία για όλες τις κατηγορίες, όπου ο ανταγωνισμός είναι πολύ μεγάλος. 


Άλλωστε για όσους οδηγούς δεν μπόρεσαν να πάρουν κάποιο τίτλο ή διάκριση φέτος, το Final Cup είναι η τελευταία τους ευκαιρία. 

Στην KFj ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος, ιδίως μεταξύ των παλιών που του χρόνου φεύγουν για KF και το παιχνίδι παίζεται σκληρά. 
Στα χρονομετρημένα η διαφορά μεταξύ του πρώτου και του τελευταίου (67ου) είναι μόλις 1.2sec (48.106sec 49.311sec), ενώ οι 57 πρώτοι οδηγοί γυρνούν στα 48sec με διαφορά μάλιστα κάτω από 0.90sec (48.106sec με 48.978sec ). 


Την pole position πήρε ο Norris Lando με δεύτερο τον Schwarzmann Robert και τρίτο τον Ahmed Enaam. 

Από τη φετινή ΜΙΝΙ έχουν περάσει στην KFj ο Ινδός Kush Maini, ο Ιταλός Lorenzo Colombo και ο Κωνσταντίνος. 


Ο Κωνσταντίνος έχει σταθερή βελτίωση από σκέλος σε σκέλος. Ξεκίνησε στο Lonato (στην προπόνηση της Δευτέρας) πίσω από τον ομόσταυλο του Marcu Dionyssio κατά 0.2sec και όλες τις μέρες μείωνε συστηματικά τη διαφορά. 


Σήμερα στα χρονομετρημένα πέρασε για πρώτη φορά μπροστά με 0.1sec (48.804 έναντι 48.922). 

Στα χρονομετρημένα ήταν 42ος με 48.804sec, πίσω από τους πρώην ΜΙΝΙ (Maini και Colombo) και συμμετέχει στο Group B. 
Στο κατατακτήριο σκέλος B-D που έτρεξε σήμερα το απόγευμα τερμάτισε 17ος, παρά το κτύπημα του Mazepin Nikita της εργοστασιακής TONY στην στροφή Κ2, που τον έριξε πίσω αρκετές θέσεις, τις οποίες κατόρθωσε όμως να ξανακερδίσει με πολλές προσπεράσεις. 
Ο Mazepin Nikita (εργοστασιακός οδηγός της ΤΟΝΥ) βρέθηκε στα χρονομετρημένα πίσω από τον Κωνσταντίνο στην 47η θέση, όπως και ο Lorandi Leonardo στην 53η. 

Στο ίδιο σκέλος B-D ο Κωνσταντίνος προσπέρασε και τους δύο πρώην ΜΙΝΙ που τερμάτιισαν στην 19η (Maini) και 24η (Colombo). 

Σφαγή όπως φαίνεται θα γίνει και στη ΜΙΝΙ, όπου μετά την αποχώρηση των μεγάλων ονομάτων Martinez (ο οποίος δεν συμμετέχει τελικά στον αγώνα), Κωνσταντίνου και Maini ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος. 

Στην pole position ισοβάθμισαν δύο οδηγοί με 54.177sec ο Ουκρανός Myzevich Makar και ο Ιταλός Abrucci Nicola (που πριν μια βδομάδα στην ίδια πιστα κέρδισε το πρωτάθλημα Ιταλίας) με τρίτο τον Fusco Giuseppe. 

Στην KZ2 σε ένα αγώνα θρίλερ ο Torsellini Mirko κέρδισε με 46.835sec και για δύο μόλις χιλιοστά την pole position από τον Davide Fore' (46.837sec), ο οποίος βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα και ήταν πρώτος σε όλα τα προηγούμενα ελεύθερα σκέλη, ενώ ο Hajek Patrick ήρθε 3ος με 46.848sec. 
Ο Jonathan Thonon είναι 8ος με 46.934sec. 

Στην KF την pole position πήρε ο Illot Callum, με δεύτερο τον Nielsen Niclas και τρίτο τον Rossel Kevin. Ο Boccolacci Dorian βρέθηκε στην 8η θέση.
Φωτογραφίες: The RaceBox 

Related

WSK Final Cup 7257471248802395177

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon


Supporters

kartnews.gr
kartnews.gr
kartnews.gr
kartnews.gr
kartnews.gr

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

FOLLOW US


yt yt
automotopatras

ΤΥΧΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

item