Ξανά εκπρόσωπος του ελληνικού καρτ στη CIK-FIA ο Αθανασέκος

Ανανεώθηκε η θητεία του Δημήτρη Αθανασέκου ως εκπροσώπου του καρτ στην Ελλάδα, από την Παγκόσμια Ομοσπονδία CIK-FIA.


Στα πλαίσια της Γενικής Συνέλευσης της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου, της FIA, που πραγματοποιήθηκε αυτές τις μέρες στο Παρίσι, εξελέγησαν και οι προταθέντες εκπρόσωποι από τις χώρες μέλη για όλες τις επιμέρους επιτροπές της Ομοσπονδίας.

Όσον αφορά το καρτ και την CIK-FIA, εκπρόσωπος της Ελλάδας εξελέγη εκ νέου ο κος. Δημήτρης Αθανασέκος ως Υπεύθυνος του καρτ στη χώρα μας. 

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η πρόταση επανεκλογής του κου. Αθανασέκου έγινε προς την FIA από την ΕΛΠΑ, παρά την επιστολή παραίτησης που είχε αποστείλει στην CIK-FIA και την απουσία του από τα δρώμενα της παγκόσμιας Ομοσπονδίας τους τελευταίους μήνες, μέχρι να ξεκαθαρίσουν οι ρόλοι των θεσμικών οργάνων και το διοικητικό πλαίσιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας.

Επιμέλεια: Γιάννης Γκρίλλας

Related

omae 1178367427152329078

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon


Supporters

kartnews.gr
kartnews.gr
kartnews.gr
kartnews.gr
kartnews.gr

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

FOLLOW US


yt yt
automotopatras

ΤΥΧΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

item