Αναφορά του Οικονόμου για τα αποτελέσματα του Rotax Max Challenge 2013

Με αφορμή την ανασκόπηση που δημοσιεύσαμε για το 2013 πριν λίγες μέρες ο Κος Οικονόμου Δημήτρης αναφέρθηκε στα αποτελέσματα της κατηγορίας Senior, θεωρώντας ότι έχουμε παραποιήσει τα γεγονότα.Επειδή το Kartnews ουδεμία σχέση έχει με διαπλεκόμενα συμφέροντα περί προώθησης οδηγών ή μη προβολής αυτών, θα θέλαμε να ενημερώσουμε το αναγνωστικό μας κοινό καταρχήν ότι δεχόμαστε πάντα τις όποιες αναφορές σας και κριτικές σας προκειμένου να γινόμαστε καλύτεροι.

Για το συγκεκριμένο θέμα δεν είμαστε σε θέση να έχουμε γνώμη καθώς αποτυπώσαμε εκείνες τις μέρες την εικόνα που παρουσιάστηκε σε εμάς σε εκείνο τον αγώνα, προβάλλοντας όλους τους διακριθέντες οδηγούς με συνεντεύξεις και αφιερώματα. 
Για την συγκεκριμένη κατηγορία αναφέραμε σε όλα τα σχετικά άρθρα ότι νικητής του αγώνα αναδείχθηκε ο Μίχας Θεοφάνης καθώς από ότι φαίνεται και στις φωτογραφίες ανέβηκε στην πρώτη θέση του βάθρου ενώ το εισιτήριο για την Νέα Ορλεάνη κατέκτησε ο Οικονόμου μετά την νίκη τους στα δύο πρώτα σκέλη του αγώνα.


Καλούμε δημόσια τους διοργανωτές του αγώνα αλλά και την διοργανώτρια λέσχη να μας ενημερώσουν γραπτώς για την όποια αλλαγή των αποτελεσμάτων μέσο των όποιων συμπληρωματικών κανονισμών ή να μας ενημερώσουν σχετικά με το οποιοδήποτε πρόβλημα υπάρχει με την αναφορά των αποτελεσμάτων προκειμένου να αποκαταστήσουμε το θέμα που έχει προκύψει.

Δείτε την αναφορά του Κου Οικονόμου:

Κύριοι,

Σε συνέχεια του από 10-1-2014 άρθρου σας και με τίτλο «ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ: ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΡΤ ΤΟ 2013» θα ήθελα να σχολιάσω τα εξής:

Κατ αρχήν αναφέρομαι μόνο στους δημοσιογράφους – συντάκτες του kartnews.gr
Δεύτερον μου κίνησε την περιέργεια το πώς αναφέρεστε στα αποτελέσματα του αγώνα - τελικού ROTAX και για την κατηγορία senior max.
Συγκεκριμένα λέτε ότι τα αποτελέσματα για τον νικητή του αγώνα είναι αυτά που αναφέρετε σύμφωνα με τους κανονισμούς.
Θα ήθελα να μου πείτε σύμφωνα με ποίους κανονισμούς και εάν αυτούς τους κανονισμούς τους έχετε διαβάσει προσεκτικά.
Έχετε διαβάσει και τον συμπληρωματικό κανονισμό του αγώνα;
Νομίζω πως ΟΧΙ διότι εάν τον διαβάζατε θα βλέπατε ότι τα αποτελέσματα δεν είναι έτσι όπως τα γράφετε.
Είναι υποχρέωσή σας να φιλτράρετε το ότι σας δίνουν γιατί ήσαστε μέσο ενημέρωσης και όχι ο οποιοσδήποτε γι αυτό και αναφέρομαι μόνο σε εσάς και σε κανέναν άλλο.
Βέβαια πριν λίγους μήνες και για το συγκεκριμένο θέμα είχε σχολιάσει και ο κ Καραχάλιος που όμως δεν σας κίνησε την περιέργεια να ρίξετε μία ματιά στους κανονισμούς και βιαστήκατε τότε εσείς και πολλοί άλλοι να γράψετε τα διάφορα ανυπόστατα.
Επανέρχομαι τώρα ύστερα από τόσο καιρό και καθώς έχει φύγει το 2013 και έχει τελειώσει το Πρωτάθλημα και τα έπαθλα για να μην δημιουργήσω το οποιοδήποτε πρόβλημα στο χώρο του καρτ και ειδικότερα στους αγωνιζόμενους.
Το πρόβλημά μου είστε ΜΟΝΟ εσείς και η διοργανώτρια λέσχη και απολύτως κανένας άλλος.
Γι αυτό διαβάστε τους κανονισμούς και αποκαταστήστε την αλήθεια όποια και εάν είναι αυτή.
Επιφυλάσσομαι για κάθε ΝΟΜΙΜΟ δικαίωμά μου δικό μου και του γιού μου από εσάς και τη λέσχη.

Μετά τιμής 
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

και η  άμεση απάντηση του  Kartnews.gr

Κύριε Οικονόμου, 
είμαστε στην διάθεση σας να επανορθώσουμε την όποια παραπληροφόρηση έχουμε δημιουργήσει αρκεί να μας υποδείξετε εσείς τα ορθά αποτελέσματα, της κατηγορίας Senior αναφέροντας μας ταυτόχρονα και τους λόγους όπου δεν ισχύει η φωτογραφία του βάθρου του αγώνα. 
Παράλληλα οποιαδήποτε αλλαγή στα αποτελέσματα θα πρέπει να μας γνωστοποιηθεί και από την διοργανώτρια λέσχη αλλά και την Rotax Hellas οι οποίοι ουδέποτε μας διαμαρτυρήθηκαν για παραποίηση αποτελεσμάτων του αγώνα, αλλά ούτε μας έστειλαν και σχετικό δελτίο τύπου που να αναφέρει αλλαγή των αποτελεσμάτων πέραν αυτών που αποτυπώθηκαν στις απονομές.
Αν έχετε και τον συμπληρωματικό κανονισμό που αναφέρετε θα θέλαμε να μας τον στείλετε ώστε να τον δημοσιεύσουμε για την αποκατάσταση της αλήθειας. 
Τέλος θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι δεν έχουμε πραγματικά κανένα λόγο να διαστρεβλώσουμε την επιτυχία οποιουδήποτε αθλητή καθώς μοναδικός στόχος του περιοδικού είναι να προβάλει τους οδηγούς, πόσο μάλλον τον νεαρό πιλότο Οικονόμου που εκπροσωπεί και μια ολόκληρη επαρχιακή πόλη που τυχαίνει να είναι η Καλαμάτα και έχουμε αρκετούς λόγους να την υποστηρίζουμε. 
Σε περίπτωση που αποδειχθεί ότι έχουμε κάνει λάθος σας ζητάμε προκαταβολικά συγγνώμη και θα προβούμε άμεσα σε όλες τις απαραίτητες διορθώσεις. 
Θεωρούμε ότι καλύψαμε εκτενέστατα το γεγονός αποτυπώνοντας την εικόνα που αποκόμισαν όσοι παρακολούθησαν τον αγώνα και ότι δεν είναι συμβατική μας υποχρέωση να διαβάζουμε ή να τηρούμε ή να διερευνούμε εμείς τους συμπληρωματικούς κανονισμούς (που δεν μας δόθηκαν ποτέ) παραποιώντας την εικόνα της απονομής που αποφάσισαν οι αγωνοδίκες.

Με εκτίμηση 
Η ομάδα του Kartnews.gr

Related

rmc 2966881260993462120

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

 1. Αυτούσιο από το email της rotax hellas.

  '' Η ιδιαιτερότητα του συγκεκριμένου αγώνα είναι ότι θα αποτελείται από Ελεύθερες Δοκιμές, Χρονομετρημένες Δοκιμές, Τελικό Α, Τελικό Β και Τελικό Γ. Τα τρία σκέλη των Τελικών θα γίνουν με λιγότερους γύρους από τους συνηθισμένους και οι αγωνιζόμενοι θα λαμβάνουν την ίδια βαθμολογία, δηλ. ο 1ος – 34 βαθμούς, ο 2ος – 33 βαθμούς, ο 3ος – 32 βαθμούς, κτλ. Μέχρι τον τελευταίο τερματίσαντα.
  Ο κάθε αγωνιζόμενος θα έχει το δικαίωμα να αφαιρέσει από την συνολική του βαθμολογία τους βαθμούς ενός κ μόνο σκέλους. ''

  Τι σαφέστερο?

  Όλοι είδαν νικητή τον Χρήστο, τώρα τι γράφτηκε εδώ, μικρή σημασία έχει...

  Φιλικά,
  Παπαχρήστου Σωτήρης

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Σωτήρη, πολύ φιλικά αγόρι μου στο βάθρο ανέβηκε πρώτος ο Μίχας ενώ παράλληλα κατέκτησε και την καρό σημαία κάνοντας τον γύρο του θριάμβου στο τέλος του αγώνα.
   Αυτό είδαμε όλοι μην μας βγάλεις και τρελούς.
   Το τι γραφτηκε εδώ έχει ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ γιατί ευτυχώς οι άνθρωποι γράφουν αυτά που βλέπουν και αυτά που συμβαίνουν και ΔΕΝ εξυπηρετούν κανένα συμφέρον όπως πολύ θα θέλατε κάποιοι.
   Θεωρώ εντελώς άστοχο το σχόλιο σου.
   Panos Rotax

   Διαγραφή
 2. Αγαπητό KARTNEWS,
  Γνωρίζω οτι το κάθε υβριστικό σχόλιο και ειδικά ανώνυμο δεν δημοσιεύεται, προφανώς το πιό πάνω σχόλιο σας διέφυγε και θα παρακαλούσα να το διαγράψεται.
  Ευχαριστώ,
  Αντώνης Μαλανδρίνος

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon


Supporters

kartnews.gr
kartnews.gr
kartnews.gr
kartnews.gr
kartnews.gr

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

FOLLOW US


yt yt
automotopatras

ΤΥΧΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

item