Spartans: Με αφορμή τον Οικονόμου

Ξαφνικά το έτος 2014 καλούμεθα δυστυχώς να ξαναζήσουμε τον Σπαρτιάτικο πόλεμο , αυτή τη φορά ανάμεσα στην Καλαμάτα και την Αθήνα. 


Με αφορμή τον Οικονόμου:

Δυστυχώς για εμάς και ανεντίμος για άλλους για άλλη μια φορά καλούμεθα να αντιμετωπίσουμε την σαπίλα του καρτ στον Ελλαδικό και εν γένη στον παγκόσμιο χώρο. 

Κατ’ αρχην θα θέλαμε να αντιληφθούμε το θέμα. 
Εάν το θέμα μας είναι η ματαιόδοξη επιδίωξη του βάθρου και η ανούσια νίκη ανάμεσα σε δυο Έλληνες αθλητές την στιγμή που καλούνται να αντιμετωπίσουν όλες τις άλλες εθνότητες τότε καλούμε τους επίδοξους μνηστήρες να προπονηθούν μαζί μας . 

Διότι ενώ δεν στρέφεστε (με υπεκφυγή) εναντίον μας στην ουσία τα αδικήματα σας ενώπιον του νόμου και εις βάρος του αθλητή μας είναι συκοφαντική δυσφήμιση, διαστρέβλωση της κοινής γνώμης με συνέπεια ηθική βλάβη του αθλητή μας, ανήθικη συμπεριφορά σύμφωνα με το αθλητικό δίκαιο, διαφυγόντα κέρδη ως προς τις χορηγίες που ο αθλητής μας ήδη λαμβάνει κ.α. για τα οποία υπεύθυνα είναι τα αθλητικά και ποινικά δικαστήρια να εκδικάσουν. 
Εμείς σίγουρα επιφυλασόμεθα για τα δικαιώματα μας έναντι του ποινικού και αθλητικού δικαίου.

Στην συνέχεια όμως θα αναλύσουμε και την πραγματικότητα ενώπιον του λαϊκού δικαστηρίου.

Στρέφεστε κατάφορα εναντίον του kartnews.gr και της λέσχης που διοργάνωσε τον αγώνα αποφεύγοντας την εμπλοκή με άλλες αθλητικές ομάδες ή τους διοργανωτές του αγώνα κατηγορώντας τους μάλιστα για διαπλοκή. 

Διαπλοκή αναρωτιόμαστε ανάμεσα σε ποιους; και τι εννοείτε; 

Εμείς ως SPARTANS γνωρίζαμε ότι στον συγκεκριμένο αγώνα η πρόκριση θα πήγαινε σε αυτόν που θα κέρδιζε τους περισσότερους πόντους βάση των σκελών, η δε νίκη του αγώνα θα πήγαινε στον νικητή του τρίτου σκέλους και για αυτό τον λόγο βάλαμε τα καινούρια μας λάστιχα στο τρίτο σκέλος και όχι νωρίτερα. 

Μάλιστα δε σε συζήτηση που είχαμε μετά το πέρας του αγώνα με τον κύριο Καϊτατζη Παναγιώτη ομαδάρχη της ENERGY GREECE είπε στον επικεφαλή της ομάδας μας Μίχα Θεοφάνη οτι:
"Εμείς πάμε Νέα Ορλεάνη και εσείς κερδίσατε τον αγώνα."

Η παραπάνω γνώση μας λοιπόν στηρίζεται μετά από ενημέρωση που είχαμε πρότινος του αγώνα από την ROTAX HELLAS και συγκεκριμένα με τον κύριο Γαλάτση Δημήτρη. 
Βάση αυτού λοιπόν και καθώς ο αθλητής μας αγωνίζεται στην κατηγορία KF παγκοσμίως πετυχαίνοντας στους 4 τελευταίους αγώνες του να βρίσκεται συνεχώς στην super pole καταφέρνοντας δε να είναι ο ταχύτερος στο TROFEO MARGUTTI 2013 στο LONATO Ιταλίας, δίνοντας ψυχή και σώμα, όταν 3 φορές χρειάστηκε παρουσία ασθενοφόρου για τον αθλητή μας, δε μπορούμε παρά να έχουμε μια πικρή γεύση στο στόμα μας και μια πτωματική οσμή στην μύτη μας. 

Ποτέ εμείς δεν αναφερθήκαμε σε αρπαγή του μοτέρ από τον αθλητή μας σε αγώνα παγκοσμίου επίπεδου από Έλληνες στο LONATO Ιταλίας και ενώ βρισκόταν 3,5 γραμμές μπροστά από 72 καρτ. , Ποτέ εμείς δεν αναφερθήκαμε σε αστείους μηχανικούς και ενώ βρισκόμασταν σε αντιπαράθεση με κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες για να στηρίξουμε τους Έλληνες. 
Ποτέ δεν αναφέραμε Έλληνες αθλητές που μας στερήσανε ένα παγκόσμιο τίτλο στο Easykart πριν από 2 χρόνια, ποτέ εμείς δεν αναφερθήκαμε σε αστείους μεσάζοντες γιατί ο αθλητής μας είχε αξία, ενώ είναι πραγματικά γεγονότα που δυστυχώς έχουν συμβεί. 

Κύριε Οικονόμου έχετε χάσει κυριολεκτικά κάθε αγώνα απέναντι των SPARTANS και συγκεκριμένα Λουξ 1,2,3, στους οποίους έτρεχαν όλες οι κατηγορίες μαζί, ROTAX RMC και WINTERCUP και παρακάτω υπάρχει αναφορά των αγώνων.

Λουξ 1: 
Είχατε 2ο χρόνο μετά από εμάς με 1,5 γραμμή διαφορά και περνώντας τον κύριο Βασιλόπουλο με μια γραμμή διαφορά ο οποίος είναι ένας ανερχόμενος δουλευταράς πιλότος. Δηλαδή κυριε Οικονόμου το κριτήριο σας που διαδίδεται κατά κόρον ότι ο Μίχας τρέχει με KF4 δεν ισχύει αφού περάσατε τον ομόσταυλο σας κύριο Βασιλόπουλο με 1 γραμμή διαφορά που επίσης έτρεχε με KF4.
Στην συνέχεια του αγώνα σας πέρασε και ο κυριος Βασιλόπουλος περνώντας στην 2η θεση γενικής.
Μπορείτε να μας εξηγήσετε κύριε Οικονόμου σύμφωνα με τα λεγόμενα σας και την μη αξιοκρατική σκέψη σας πως ένα ROTAX μοτέρ είναι πιο γρήγορο από ένα KF4, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα σας; Άρα λάσπη στο πρόσωπο πιλότων όπως ο Μίχας Θεοφάνης και Γιώργος Βασιλόπουλος επί δυο.

Λουξ 2: 
Εκεί κύριε Οικονόμου προσπαθήσατε να μας κλέψετε από κιλά και το αποτέλεσμα ήταν εσείς που φέρεστε και άγεστε υπέρ νομιμότητος να αντιγράφετε τον γνωστό κύριο Λιάππη .

Λουξ 3: 
Ο ομόσταυλος σας κύριος Βασιλόπουλος κατά εμάς καλύτερος πιλότος από εσάς λόγο δουλειάς που έχει παρουσιάσει στους τελευταίους αγώνες στον Ελλαδικό χώρο σας έριξε 6 γραμμές σε βρόχινο περιβάλλον. Εμείς δεν συμμετείχαμε στα χρονομετρημένα λόγο εκπρόθεσμων αλλαγών στο σασί μας που κρίθηκαν αναγκαίες με αποτέλεσμα να εκκινήσουμε στην τελευταία θέση και πάλι όμως σας κερδίσαμε μετά την Κ1 στον 1ο γύρο.

ROTAX RMC: 
Γνωρίζοντας ότι νικητής του αγώνα θα είναι ο νικητής του 3ου σκέλους και με στρατηγικό σχεδιασμό αλλάξαμε τα καινούρια μας λάστιχα πριν το 3ο σκέλος.
Έτσι λοιπόν αναδειχθήκαμε νικητές του αγώνα.
Εδώ καλούμε άπαντες και προπαντός τον Οικονόμου που ενώ αποδεδειγμένα προσπάθησε να κλέψει στον δεύτερο αγώνα Λουξ (μαϊμού κιλά) και ενώ ήδη έχει αποκλειστεί λόγο παρατυπιών εντούτης φέρεται και άγεται κατά του πιλότου μας και μιλάει για ηθική στο καρτ .

WINTER CUP: 
Κύριε Οικονόμου χάσατε τον πρώτο τελικό με 25 δευτερόλεπτα διαφορά και στους πρώτους 5 γύρους του 2ου τελικού τρώγατε 5 δευτερόλεπτα μέχρι που εγκαταλείψαμε από ηλεκτρονική βλάβη. Στο τελικό αποτέλεσμα βεβαίως είσασταν και πάλι υποδεέστεροι μας .

Για να ξεκαθαρίσουμε στον χώρο του καρτ στην Ελλάδα η ομάδα SPARTANS αποτελείται από τον πιλότο μας Μίχα Θεοφάνη, από τον μηχανικό Μαρκαντωνάτο Χαράλαμπο και αρχηγό ομάδος έχουμε τον Πατέρα Μιχα Θεοφάνη.
Πρόκειται λοιπόν για μια αμιγώς οικογενειακή ομάδα η οποία ουδέποτε πριν ή μετά έχει σχέση με διαπλεκόμενα συμφέροντα και κανένα εμπορικό συμφέρον.

Οικονόμου ο αγώνας που έχουμε κάνει δεν μπορεί να σπιλωθεί από διαπλεκόμενα δικά σας συμφέροντα και δεν μπορείτε να κλέψετε όπως το 2ο αγώνα Λουξ cup και παρακάτω θα αναφερθώ ατύπως και στον συμπλέκτη που χρησιμοποιούσατε στο WINTER CUP , ο οποίος δεν έφερε αύξοντα αριθμό παραγωγής από το εργοστάσιο της ΙΑΜΕ με αποτέλεσμα να κλέβετε πάλι μη αποδεδειγμένο αυτή τη φορά με αποτέλεσμα την αποχώρηση του κύριου Δρακόπουλου...
Κακώς αναφερόμεθα σε ονόματα και παραστάσεις που δεν έχουν αποδειχθεί άλλα δεν μπορούμε να επιτρέψουμε πια τουλάχιστον με την δική μας συμμετοχή να φωνάζουν οι κλέφτες να φύγει ο νοικοκύρης.

Σε αυτό το σημείο καλούμε τον διοργανωτή ROTAX HELLAS την λέσχη IRON TEAM και την επίσημη ομάδα του Οικονόμου ENERGY GREECE όπως προβούν σε έρευνες για την πραγματική και διαφανή διεξαγωγή του αγώνα.
Κύριε Οικονόμου αν και παρουσιάζετε τα πράγματα όπως τα θέλετε και ενώ έχετε προσπαθήσει να μας κλέψετε πολλάκις η αξία του πιλότου μας φάνηκε σε όλους τους αγώνες ενώ εσείς παίρνοντας μια πύρρειο πρόκριση αδίκως στελεχώσατε την Ελληνική αποστολή καθότι δεν καταφέρατε ούτε να προκριθείτε ενώ αντιστοίχως οι άλλοι Έλληνες πιλότοι τερμάτισαν στην 12η και 13η θεση γενικής.

Θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε ότι ο γιο σας έχει πρόβλημα στην κίνηση με πολλά καρτ καθώς και στην προσπέραση από τεχνικής πλευράς για αυτό σας συμβουλεύουμε ότι θα πρέπει να αποβάλλεται το ρητό: "Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια" και πραγματικά να δουλέψετε.

Σίγουρα ξέρουμε οτι το καρτ είναι ένα ακριβό σπορ σε επίπεδο πρωταθλητών αλλά εάν προπονηθείτε ειλικρινά και χωρίς δόλο την επόμενη φορά τουλάχιστον θα προκριθείτε. 
Όσο για εμάς σας δίνουμε ραντεβού στον επόμενο αγώνα που θα ξανασυναντηθούμε ελπίζοντας αυτή τη φορά να είστε αντάξιοι αντίπαλοι μας. 
Οφείλουμε να σας γνωστοποιήσουμε ότι δεν σας βλέπουμε πουθενά γιατί το μόνο σας περιθώριο για να κερδίσετε είναι να κλέψετε  (κιλά – Λουξ 2). 

Ελπίζουμε ότι στον επόμενο αγώνα θα παρουσιαστείτε με αθλητική συμπεριφορά καθώς έχετε ήδη καταδικαστεί ότι μας κλέβατε. 
Φυσικά θα ισχυρισθείτε ότι μόνο εσείς αδικηθήκατε γιατί στο Λουξ λέγατε ότι έχανε η ζυγαριά στην οποία ζυγιστήκαμε εμείς και όλα τα υπόλοιπα καρτ και βρεθήκαμε έννομοι. 

Εμείς προσωπικά σαν SPARTANS έχοντας εξαντλήσει όλη την υπομονή μας με τυχάρπαστους ομαδάρχες που λυμμαίνουν τον χώρο, με ανύπαρκτη ηγεσία, με ευρωθηρικές τάσεις από όλους, με ανύπαρκτο σπορ , με κομπλεξικές τάσεις , με εγωιστικές συμπεριφορές , με ένα χωριό γύρω μας , δεν καταλαβαίνουμε ακόμη και γιατί γράφουμε τα παρατιθέμενα. 

Οικονόμου ευχαρίστως να σου κάνουμε δωρεά όλα τα κύπελλα που έχουμε πάρει από τα καρτ για να τα έχεις να μας θυμάσαι. 
Λυπούμεθα πολύ για το μαλακό επίπεδο σου. 
Λυπούμεθα πολύ για τον αφοπλισμό που κάνεις στο παιδί σου. 
Λυπούμεθα πολύ γιατί άλλος ένας Ελληνας αθλητής θα μείνει στο χωριό. 
Δεν βλέπεις άραγε την αλήθεια. Για εμάς δεν είναι σημαντικό το άψυχο κυπελο και η ομήγυρης, για εμάς είναι σημαντικό να αντιμετωπίζουμε ισχυρούς αντιπάλους που ανάμεσα σε αυτούς δεν είναι ο Οικονόμου. 

Για άλλη μια φορά αντιμετωπίζουμε την μικροκαρδία, την πνευματική φτώχεια, την έλλειψη αξιοκρατίας, την έλλειψη σεβασμού προς τους πιλότους, την μικροπρέπεια, την έλλειψη ιδανικών , την διαπλοκή, την έλλειψη δικαιοσύνης, τα συμφέροντα, την έλλειψη πραγματικής πιλοτικής τέχνης και τα χάλια σας τα μαύρα. 

Οικονόμου σου παραθέτω τις καρό που κερδίσαμε φέτος ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ.


Ίσως θα έπρεπε να μας ακολουθείς σε κάθε γύρο που κάνουμε για να γίνεις καλύτερος. 
Σε αυτό το σημείο θα αφήσω τον Οικονόμου ήσυχο μέσα στην παραζάλη της ανυπαρξίας του, γιατί εαν αυτός δεν μπορεί να καταλάβει τις αδυναμίες του σίγουρα δεν θα είμαστε εμείς αυτοί σαν SPARTANS που θα του τις δείξουμε. 

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να αναφερθώ στο καρτ γενικότερα.
Ζούμε σε μια χώρα στην οποία το καρτ μαστίζετε από την οικονομική κρίση αλλά κυρίως μαστίζεται από τους άρπαγες του χώρου. 
Οι άρπαγες λοιπόν είναι ποικιλόμορφοι σε συνάρτηση με τα μοτέρ , τα σασί , τις αγωνιστικές ομάδες, τους διοργανωτές, τις λέσχες και ω θεε μου ... ανάλογως με την διάθεση, τα συμφέροντα, τη σαχλαμάρα, την κούραση ή ξεκούραση, το δωμάτιο στο ξενοδοχείο που τους κλείσαμε, αν τους ταΐσαμε καλό φαΐ (στο λαιμό να τους κάτσει). 

Ραγιάδες ξυπνάτε. Ξυπνάτε ωρε Ελληνες. 
Κατηγορούσαν τον Αθανασέκο, κατηγορούσαν την ΕΛΠΑ, όλα τα κατηγορούσαν, ακόμα και τους ίδιους τους πιλότους τους έβγαζαν κουλούς. 
Και αλήθεια καλός είναι ο πιλότος μόνο οταν πληρώνει και μόνο για αυτόν που εισπράττει, για όλους τους άλλους συνεχίζει να ειναι κουλός. 
Και μόλις αλλάξει ομάδα το μόνο που αλλάζει είναι η ταυτότητα της κουλαμάρας, ο πιλότος πότε δεν είναι καλός αλλά πάντα χρειαζετε τον απο μηχανής θεό για να ξεκουλαθεί. 

Μικροί θεοί είναι λοιπόν όλοι τους και ενώ αρπάζουν δεκάδες χιλιάδες ευρώ εξαναγκάζουν τους πιλότους να υποκύπτουν σε εκβιασμούς , σε ιντρικες περιορίζοντας τους όχι σε επίπεδο αθλητών αλλά τσιρακιών χωρίς συμφέροντα και καταδικάζοντας τους να εμπλέκονται με την συμμετοχή τους ή την αποχή τους για να μην πούμε ακόμη χειρότερα με την επώνυμη θέση τους στα συμφέροντα τους. 

Εμείς ως ομάδα και ως SPARTANS έχοντας πλήρη γνώση αυτών των γεγονότων αναγνωρίζουμε το καρτ ως το καλύτερο σχολείο μηχανοκίνητου αθλητισμού.
Καλούμε όλους τους πιλότους να βρουν το επόμενο βήμα εξέλιξης τους.
Καλούμε όλους τους πιλότους να αγαπήσουν ο ένας τον άλλον.
Καλούμε όλους τους πιλότους να συμπαρασταθούν ο ένας στον άλλον χωρίς να γίνονται τα φερέφωνα των διαπλεκόμενων συμφερόντων.

Πιλότοι μη μασάτε οτι είσαστε κουλοί.
Πιλότοι δεν σας στήνουνε για να παίρνουν τα 100ευρα.
Πιλότοι είναι λαμόγια. Πιλότοι και με αυτούς να είσαστε  δεν θα βγείτε μπροστά.
Πιλότοι δεν υπάρχει μαγικό σασί.
Πιλότοι δεν υπάρχει ιδανικό μοτέρ.
Πιλότοι σταματήστε να γίνεστε προϊόν εκμετάλλευσης.
Πιλότοι τα λεφτά που δίνετε στα λαμογια εαν τα αφιερώσετε σε ώρες προπόνησης θα πάρετε καρό. Πιλότοι προσέξτε σας χαλάνε επίτηδες για να είναι τα 100ευρα περισσότερα.
Πιλότοι γίνετε πιλότοι. .

 SPARTANS

Related

rmc 5969591549863184109

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

 1. Αγαπητέ κ. ΜΙΧΑ

  Αυτά που γράφεται είναι ΤΟ ΛΙΓΌΤΕΡΟ υβριστικά
  Εγώ όπως ξεκαθάρισα από την αρχή αναφέρθηκα αλλού και όχι σε εσάς γι αυτό αφήνω ασχολίαστα τα ότι γράφετε εκτός από ένα
  Εμείς πήγαμε στο παγκόσμιο επειδή κερδίσαμε στην Ελλάδα δεν μας χάρισαν τη συμμετοχή του Παγκοσμίου.
  Εμείς ΠΟΤΕ δεν είπαμε ότι είμαστε οι καλύτεροι γιατί ειλικρινά μας είναι παντελώς ΑΔΙΆΦΟΡΟ.
  Ο καθένας βάζει τους στόχους του και τα θέλω του
  Τα δικά μας σίγουρα δεν είναι ίδια με τα δικά σας.

  Τέλος πάντων με αυτά
  Τώρα στο θέμα μας
  Γιατί αμφισβητείται το ότι σύμφωνα με τους κανονισμούς ΔΕΝ κερδίσατε τον συγκεκριμένο αγώνα της ROTAX
  1. Μήπως γράφει πουθενά οτι υπήρχαν ημιτελικοί και τελικός στον αγώνα;
  2. Μήπως γράφει πουθενά ότι όποιος κερδίσει στο τελευταίο ΑΓΩΝΑ (σκέλος) θα είναι και ο νικητής του αγώνα και θα πάρει την καρό;

  ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Δεν υπηρξε ποτε "Σπαρτιατικος" πολεμος παρα μονο "Πελλοπονησιακος"......

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Φίλε μου αυτή είναι η ΑΠΟΡΙΑ
  Αλλά δεν μένω σε αυτό
  Δεν με ενδιαφέρει να δώσει κάποιος εξηγήσεις γιατι όπως είπα εάν ήθελα κάτι άλλο θα το είχα ζητήσει από την πρώτη στιγμή
  Η όλη αναφορά μου έγινε για να μπορέσουμε και γιατι πρέπει όλοι μας να βλέπουμε τα πράγματα και ειδικότερα το κάρτ που μας αρέσει πιο ΣΟΒΑΡΑ

  ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon


Supporters

kartnews.gr
kartnews.gr
kartnews.gr
kartnews.gr
kartnews.gr

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

FOLLOW US


yt yt
automotopatras

ΤΥΧΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

item