Η Zorri Motorsport αποκλειστικός εισαγωγέας Birel και BMB στην Ελλάδα - Δελτίο Τύπου

Η Zorri Motorsport είναι μία από τις καλύτερα οργανωμένες εταιρείες που ασχολείται με το καρτ στην Ελλάδα και αναζητά συνεργάτες ανά την Ελλάδα εν όψη του 2014.


Η δραστηριότητές της ξεκινούν εμπορικά από το 1998 ενώ με την αγωνιστική της ομάδα συμμετέχει με πολλές διακρίσεις σε αγώνες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Από την άλλη πλευρά η Birel spa είναι από τις παλαιότερες και πιο αναγνωρισμένες εταιρίες παραγωγής καρτ, leader της παγκόσμιας αγοράς. 

Η συνεργασία των δύο αυτών εταιρειών ξεκίνησε από το 2006. Αρχικά με την προώθηση του Easykart και στη συνέχεια με τα υπόλοιπα προϊόντα όπως σασί Birel Motorsport, Monza κ.α. Από το 2009 η Birel spa δημιούργησε την θυγατρική εταιρεία BMB srl η οποία κατασκευάζει κινητήρες για καρτ υψηλής ποιότητας και επιδόσεων για τα Easykart, KF και ΚΖ καθώς και TAG κινητήρες αυτόματους και με ταχύτητες. 

Από το 2006 οι δύο εταιρείες είχαν θέσει κοινούς στόχους σχετικά με την προώθηση των προϊόντων στην Ελλάδα ενώ υπήρχε και μία διαρκείς συνεργασία στο εξωτερικό. Η Zorri Motorsport συμμετέχει κάθε χρόνο στο Easykart International Grand Finals ενώ ο ιδιοκτήτης της Στάθης Ξηνταβελόνης συμμετέχει ως μηχανικός στην αγωνιστική ομάδα της Birel Motorsport από το 2011. 

Λόγο αυτής της μακράς και επιτυχημένης συνεργασίας οι δύο εταιρείες έθεσαν νέους στόχους για το μέλλον του καρτ στην Ελλάδα και δεσμεύτηκαν η κάθε μια από την μεριά της να συνεισφέρουν ώστε να τους επιτύχουν.

Η συνεργασία αυτή ξεκινάει από την 1 Φεβρουαρίου 2014 θέτοντας τη Zorri Motorsport ως αποκλειστικό εισαγωγές όλων των προϊόντων της Birel spa και της θυγατρικής της BMB srl για την Ελλάδα. 

Στα πλαίσια αυτής της συνεργασίας και με σκοπό την προώθηση των προϊόντων η Zorri Motorsport αναζητά συνεργάτες ανά την Ελλάδα για την διάθεση των προϊόντων που εμπορεύεται. 

Οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν στο 2102841070 ή στο info@zorri.gr

Related

offers 3663282045370704895

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon


Supporters

kartnews.gr
kartnews.gr
kartnews.gr
kartnews.gr
kartnews.gr

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

FOLLOW US


yt yt
automotopatras

ΤΥΧΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

item