Ευρωπαίοι Αλυτάρχες και Τεχνικοί Έφοροι στους ελληνικούς αγώνες καρτ

Την παρουσία ανθρώπων με εμπειρία από ευρωπαϊκούς αγώνες, πρότεινε η Επιτροπή του Καρτ για την στελέχωση των θέσεων του Αλυτάρχη και του Τεχνικού εφόρου στους επίσημους ελληνικούς αγώνες!


Μια κίνηση που θα φέρει νέα δεδομένα στους ελληνικούς αγώνες καρτ πρότεινε σήμερα η Επιτροπή του Καρτ στην Διοικούσα επιτροπή της ΟΜΑΕ, η οποία μάλιστα εγκρίθηκε από την Ομοσπονδία.

Αυτή ήταν η δεύτερη ανακοίνωση μέσα στην ημέρα από την πλευρά της ομοσπονδίας που αφορά το καρτ μετά την ανακοίνωση του επίσημου προγράμματος αγώνων.

Η ανακοίνωση:

Η διοικούσα επιτροπή της ΟΜΑΕ έκανε αποδεκτή την πρόταση της επιτροπής ΚΑΡΤ κατόπιν σχετικής εισήγησης του προέδρου της κ. Δημήτρη Μιχελακάκη, ώστε να αναλάβει την κάλυψη των εξόδων μετακίνησης/διαμονής δύο στελεχών από την Ευρώπη, σε κάθε αγώνα του Πρωταθλήματος ΚΑΡΤ. 

Συγκεκριμένα ένας Αλυτάρχης και ένας Τεχνικός Έφορος με αποδεδειγμένη διεθνή εμπειρία θα στελεχώσουν τους αγώνες του Ελληνικού Πρωταθλήματος Καρτ για το 2014, ενισχύοντας το κύρος των διοργανώσεων. 

Η παρουσίας τους στους αγώνες, δεν θα έχει μόνο εποπτικό χαρακτήρα, αλλά και εκπαιδευτικό, αφού κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στην Ελλάδα θα συμμετέχουν σε επιμορφωτικά σεμινάρια Αλυταρχών, Τεχνικών Εφόρων, Αγωνοδικών και Κριτών. 

Με την παραπάνω κίνηση η Επιτροπή ΚΑΡΤ στοχεύει, τόσο στην απαιτούμενη ανάκτηση της αξιοπιστίας των εγχωρίων διοργανώσεων, όσο και στην ανταλλαγή απόψεων/εκπαίδευση των αντίστοιχων στελεχών από την Ελλάδα, ώστε πολύ σύντομα να δημιουργηθεί ένα σύγχρονο, πλήρως καταρτισμένο και απόλυτα εξειδικευμένο σώμα στελεχών στην χώρα μας για το χώρο του ΚΑΡΤ. 

Η διοικούσα επιτροπή της ΟΜΑΕ 
Μανώλης Χαλιβελάκης 
Επαμεινώνδας Φατούρος 
Δημήτρης Μιχελακάκης 
Γιάννης Μεσημέρης

Related

omae 8616269224945279478

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon


Supporters

kartnews.gr
kartnews.gr
kartnews.gr
kartnews.gr
kartnews.gr

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

FOLLOW US


yt yt
automotopatras

ΤΥΧΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

item