Αυτοκινητοδρόμιο Πάτρας: Δεν προσήλθε ο στρατηγικός επενδυτής

Χωρίς την απαιτούμενη αυξημένη απαρτία πραγματοποιήθηκε στις 08-02-2014, χωρίς αποτέλεσμα, η δεύτερη επαναληπτική συνεδρίαση της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΙΟ ΠΑΤΡΑΣ Α.Ε. 


Ο Στρατηγικός Επενδυτής, μέτοχος κατά 21,14% στο μετοχικό κεφάλαιο της ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΙΟ ΠΑΤΡΑΣ Α.Ε., δεν προσήλθε στην Συνέλευση, ούτε συνεργάστηκε για την αντικατάσταση της συμφωνίας της 6ηςΔεκεμβρίου 2009. 

 Μετά την εξέλιξη αυτή το Δ.Σ. της εταιρείας θα συνέλθει την ερχόμενη εβδομάδα να αποφασίσει για τις προτάσεις που θα επιλέξει για την συνεργασία με επενδυτές που έχουν ήδη εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για την επένδυση.

Related

editors 5329561472292973429

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon


Supporters

kartnews.gr
kartnews.gr
kartnews.gr
kartnews.gr
kartnews.gr

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

FOLLOW US


yt yt
automotopatras

ΤΥΧΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

item