Το μήνυμα του Υφυπουργού Αθλητισμού για τον Μηχανοκίνητο Αθλητισμό

Η Πολιτεία έδωσε το παρόν δι’ επιστολής του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γιάννη Αδριανού στην πρόσφατη απονομή επάθλων της Ο.Μ.Α.Ε.

ΜΗΝΥΜΑ 
ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ κ. ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΔΡΙΑΝΟΥ 
ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΕ 


Καλή χρόνια, με ασφάλεια στους δρόμους και έξω απ’ αυτούς, με κάθε επιτυχία στις διοργανώσεις της ΟΜΑΕ και τις πλούσιες συγκινήσεις που προσφέρει ο μηχανοκίνητος αθλητισμός. 

Στόχος μας, και μέσα στο 2014, πρέπει να είναι η περαιτέρω ανάπτυξη των αγώνων αυτοκινήτων και καρτ στην πατρίδα μας, με την πλήρη διασφάλιση βεβαίως των προϋποθέσεων ασφαλείας για αθλητές και θεατές. 

Όπως ξέρετε, βρισκόμαστε σε διαρκή συνεργασία τόσο με την Ομοσπονδία, όσο και με το συναρμόδιο Υπουργείο Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, για να προχωρήσουμε όλες τις αναγκαίες θεσμικές μεταρρυθμίσεις. 

 Ταυτόχρονα, εξετάζουμε κάθε δυνατότητα για την περαιτέρω και ολοένα πιο αποτελεσματική σύνδεση των διοργανώσεων του μηχανοκίνητου αθλητισμού με το τουριστικό προϊόν της πατρίδας μας. 

Με την πεποίθηση λοιπόν ότι μπορούμε να πετύχουμε πολλά και σημαντικά για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, εύχομαι για μια ακόμη φορά το 2014 να είναι μια ασφαλής και καλή αγωνιστικά χρονιά.


Related

omae 4720660737497563525

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon


Supporters

kartnews.gr
kartnews.gr
kartnews.gr
kartnews.gr
kartnews.gr

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

FOLLOW US


yt yt
automotopatras

ΤΥΧΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

item