Πρόσκληση ενδιαφέροντος για παροχή υπηρεσιών χρονομέτρησης των αγώνων

Η Ο.Μ.Α.Ε. προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους παρόχους χρονομέτρησης και αποτελεσμάτων να εκδηλώσουν εγγράφως έως τη Παρασκευή 14/2/2014 την πρόθεσή τους για την παροχή υπηρεσιών τους στους αγώνες αυτοκινήτων και καρτ για το έτος 2014. Πιο συγκεκριμένα, όσον αφορά τους αγώνες καρτ η πρόσκληση αναφέρεται στις εξής προϋποθέσεις και υπηρεσίες που θα πρέπει να παρέχονται:

ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ 
Transponders τοποθετημένοι σε κάθε καρτ (επαναφορτιζόμενοι) 
Χρονομέτρηση σε χιλιοστά του δευτερολέπτου. 
Λήψη 1 τουλάχιστον ενδιάμεσου χρόνου (split) εφόσον υπάρχει η ανάλογη υποδομή στην πίστα Επικουρικό σύστημα χρονομέτρησης τύπου TAG Heuer και φωτοκύτταρα (εξοπλισμός και χρονομέτρες Οργάνωσης). 
Γεννήτρια(ιες) από τον πάροχο αν δεν διατίθεται ρεύμα πόλης. 

ΠΡΟΒΟΛΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ 
Συνεχής προβολή χρόνων, splits και κατάταξης σε οθόνη στον Αλυτάρχη και στον Σχολιαστή. 
Συνεχής προβολή χρόνων, splits και κατάταξης σε μεγάλη οθόνη στο χώρο μηχανικών στο Pit Lane. Συνεχής προβολή χρόνων και κατάταξης με διαφορές σε μεγάλα Scoreboards που μπορεί να διαθέτει η πίστα. 

ΚΤΥΠΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ 
Εκτύπωση (snapshot) πραγματικής σειράς εκκίνησης σε σύγκριση με καθορισμένη σειρά βάσει δοκιμών/ημιτελικών στη διάθεση των Αγωνοδικών. 
Εκτυπώσεις κατατάξεων σκελών ελευθέρων και χρονομετρημένων δοκιμών (ταχύτερος χρόνος, γύρος, διαφορές) με αναλυτικό γυρολόγιο χρόνων & splits στη διάθεση όλων των αγωνιζομένων με τη λήξη κάθε σκέλους.
Εκτυπώσεις κατατάξεων σκελών αγώνων (σύνολο γύρων, συνολικός χρόνος, διαφορές, ταχύτερος γύρος) με αναλυτικό γυρολόγιο χρόνων & splits στη διάθεση των αγωνιζομένων με τη λήξη κάθε σκέλους. 

ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ 
Προοδευτική δημοσίευση αποτελεσμάτων σκέλους δοκιμών και αγώνων στο site της ΟΜΑΕ και στο site της διοργανώτρια λέσχης (εφόσον αυτό υπάρχει). Δημοσίευση τελικών αποτελεσμάτων κάθε σκέλους δοκιμών και αγώνων στο site της ΟΜΑΕ και στο site της διοργανώτρια λέσχης (εφόσον αυτό υπάρχει). 

ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ 

ΑΓΩΝΕΣ ΟΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

Μπορείτε να δείτε ολόκληρη την σχετική ανακοίνωση ΕΔΩ

Related

omae 4370991010882995312

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon


Supporters

kartnews.gr
kartnews.gr
kartnews.gr
kartnews.gr
kartnews.gr

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

FOLLOW US


yt yt
automotopatras

ΤΥΧΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

item