Ο παγκόσμιος πρωταθλητής στο Moto GP, Jorge Lorenzo, πρεσβευτής της Ελλάδας..

O Jorge Lorenzo είναι εδώ και χρόνια ένας πρεσβευτής της Ελληνικής ιστορίας και συγκεκριμένα αυτής των Σπαρτιατών, αφού προβάλλει μέσα από τους αγώνες και το προσωπικό του Fan Club, αυτό που για τον ίδιο αποτελεί πηγή έμπνευσης.


Το πάθος, το πείσμα και τη μαχητικότητα των Σπαρτιατών, με τον τρόπο που εκφραζόταν από τη στιγμή της γαλούχησης των νέων, έως το απόγειο της παγκόσμιας δόξας του στις θρυλικές Θερμοπύλες.

Η περικεφαλαία των Σπαρτιατών!!! 

Έτσι, τo κορυφαίο αγωνιστικό περιοδικό για το MotoGP, σε ποιότητα φωτογραφιών και εκτύπωσης είχε την τιμητική του, με μια μικρή εκδήλωση που οργανώθηκε στο χώρο φιλοξενίας της Yamaha, στη διάρκεια του GP στο Misano, για να δοθεί στον παγκόσμιο πρωταθλητή, μια περικεφαλαία, αντίγραφο αυτής των Αρχαίων Σπαρτιατών. Χρειάστηκε αρκετό ψάξιμο μαζί με τον ειδικό επί των φωτογραφικών θεμάτων Γιώργο Βαρίνο, ώστε να βρεθεί η σωστή, αφού στην αγορά υπάρχουν αρκετά αντίγραφα μειωμένης ποιότητας, που σίγουρα δεν θα ταίριαζαν στο προφίλ ενός 4 φορές παγκόσμιου πρωταθλητή!

Τον κορυφαίο αναβάτη του πλανήτη τίμησε ο δημοσιογράφος Δημήτρης Διατσίδης... 

Το έβαλε στην τροπαιοθήκη του... 

Τελικά ο Jorge Lorenzo αποδέχτηκε με χαρά το δώρο και μάλιστα φόρεσε την περικεφαλαία και αργότερα είπε στους δικούς του ανθρώπους ότι του άρεσε πολύ και θα φυλάξει αυτό το δώρο μαζί με τα αγωνιστικά τρόπαια που έχει στο σπίτι του, γεγονός που επιβεβαίωσε ότι έγινε η σωστή επιλογή. 

Η εκδήλωση έκανε θετική εντύπωση και στον Ισπανικό τύπο και μια από τις μεγαλύτερες εφημερίδες της Ισπανίας φιλοξένησε την ιστορία με μεγάλη φωτογραφία στη σελίδα της. 

 πηγή: Moto GP (του Δημήτρη Διατσίδη)

Related

news 8582434859872788696

Δημοσίευση σχολίου Default Comments


Next Races

04/12 - Karting Super Cup Αφίδνες

FOLLOW USyt yt
omae

ΤΥΧΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

item