Έδειξαν την αξία τους οι καρτίστες στη Ριτσώνα

Διαβάστε για τις επιδόσεις των τριών μελών της κοινότητας του ελληνικού καρτ που έδωσαν το παρόν και έτρεξαν στην ανάβαση της Ριτσώνας!Όπως σας είχαμε ενημερώσει πριν από λίγες μέρες, στον μεγάλο πρωταθληματικό αγώνα ανάβασης αυτοκινήτων στη Ριτσώνα, το παρόν θα έδιναν οι ενεργοί καρτίστες, Σταμάτης Κατσίμης και Δημήτρης Δέγλερης, χωρίς να γνωρίζουμε μέχρι εκείνη τη στιγμή και για την συμμετοχή του Βαγγέλη Αρβανιτάκη που ανακοινώθηκε μία μέρα μετά.

Ο Αρβανιτάκης συμμετείχε στον αγώνα με ένα Mitsubishi EVO IX, αυτοκίνητο της ομάδας Ν, το οποίο οδήγησε εξαιρετικά κατακτώντας τη δεύτερη θέση της κατηγορίας αλλά και την δεύτερη θέση στην κλάση Ν/4, με συνολικό χρόνο στα δύο σκέλη 5:09.75.


Από την πλευρά του ο Δημήτρης Δέγλερης με το Peugeot 106 S16, πραγματοποίησε μια πολύ καλή εμφάνιση, κάνοντας τον 7ο καλύτερο χρόνο της κατηγορίας Α έως 2 λίτρα και τον 4ο στην κλάση Ε/Α6, με συνολικό χρόνο 5:36.23.
Στον αντίποδα, μεγάλος άτυχος ολόκληρου του αγώνα ήταν ο Σταμάτης Κατσίμης, καθώς δεν μπόρεσε να συμμετάσχει στα αγωνιστικά σκέλη της Κυριακής, λόγω μιας άτυχης στιγμής και μιας εξόδου στην στροφή Κ4 (στο πρώτο σκέλος) το Σάββατο. Το γεγονός αυτό στέρησε αρκετό ενδιαφέρον από τον αγώνα καθώς με το Audi A4, ο Κατσίμης, κυνηγούσε τον απόλυτο χρόνο ημέρας στον μεγάλο αγώνα. 
Επιμέλεια: Γιάννης Γκρίλλας

Related

news 5291129588748239735

Δημοσίευση σχολίου Default Comments


Next Races

04/12 - Karting Super Cup Αφίδνες

FOLLOW USyt yt
omae

ΤΥΧΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

item