Βολές κατά πάντων... στην O.M.A.E. από τον πρόεδρο της Α.Λ.Α.

Μια καταιγιστική συνέντευξη παραχώρησε ο πρόεδρος της Α.Λ.Α. στο περιοδικό Κόκκινη Σημαία μετά την παραίτηση του από την θέση του προέδρου του αθλητικού σωματείου Α.Λ.Α. 


Ο παραιτηθείς πρώην πλέον πρόεδρος της Α.Λ.Α. μας άνοιξε την καρδιά του και μας εξέθεσε τους λόγους της παραίτησης του. 


Κε. ΖΑΧΟ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ; 

 Με αφορμή την απόφαση της Ομοσπονδίας για το 2014 να μας «δώσει» έναν μόνο Αγώνα (και αυτόν σε έπαθλο ούτε καν Πρωταθληματικό), μου γεννήθηκαν ερωτηματικά για το ποιός και με ποιά κριτήρια αποφασίζει για το πιο Αθλητικό Σωματείο θα διοργανώσει και τι. 
Σκοπός του κου. Χαλιβελάκη είναι στην Αθήνα να υπάρξουν μόνο δυο Αθλητικά Σωματεία. 
Το Α.Σ.Μ.Α. (Πρώην Αγωνιστικό ΕΛΠΑ) και η START LINE. Γι αυτό το λόγο επιδιώκει με τον τρόπο του να κλείσει το Αρχαιότερο Αθλητικό Σωματείο (και πρώτο σε αναγνώριση από την Γ.Γ.Α.) την Α.Λ.Α. 

 Εξάλλου και την εποχή που υπηρετούσε ως «Απλός Στρατιώτης» την ΕΛΠΑ που τώρα κατηγορεί, την Α.Λ.Α. είχε στόχο.  Μας έκανε πόλεμο από τότε. 
Αν λοιπόν αναγνωρίσω το τίτλο του Πρόεδρου στον κο Χαλιβελάκη (της Ο.Μ.Α.Ε.) θα πρέπει να τον αναγνωρίσω και στον κο. Μιχελακάκη (πρόεδρο της ΕΛ.Ο.Α.Α.Μ .). 
 Δεν αναγνωρίζω ως προεδρεύοντα αυτή τι δεδομένη στιγμή κανέναν από τους δυο, πάρα μόνο την Διοικούσα Τετραμελή (Ισότιμη μεταξύ τους) Επιτροπή - Αρχή. 

Ο κος Χαλιβελάκης εδικά δεν μπορεί να φορά εναλλακτικά καπέλα, είτε ως μέλος της Δ.Α. είτε ως (ψευδεπίγραφα) Πρόεδρος της Ο.Μ.Α.Ε. είτε τέλος ως Πρόεδρος της ΕΠ.Α. 

Τα μέλη που απαρτίζουν την ΕΠΑ οι κ.κ. Μανώλης Χαλιβελάκης, Δημήτρης Αθανασέκος, Παύλος Αρναούτης, Αντώνης Παρταλιός, Ανίτα Πασαλή, Επαμεινώνδας Φατούρος και Στράτης Χατζηπαναγιώτου, από ποιον έχουν οριστεί; 

Μέχρι πότε και με τι κριτήρια αποφασίζουν για το Πρόγραμμα των Αγώνων και την τύχη των Αθλητικών Σωματείων της Ομοσπονδίας; 

Ο κος Χαλιβελάκης προσωπικά έδωσε Αγώνες Πρωταθληματικούς και Επάθλων σε Αθλητικό Σωματείο (Α.Σ.Μ.Α. Πρώην Αγωνιστικό ΕΛΠΑ) μη αναγνωρισμένο από την Γ.Γ.Α. με μοναδικό γνώμονα ότι στο Δ.Σ. του Σωματείου είναι μέλος η σύζυγος του και οι «Φίλοι» του. 

 Αντίστοιχα η κα. Πασαλή διαφυλάττει τα συμφέροντα του Σωματείου του συζύγου της, της γνωστής START LINE. 

Ο κος Φατούρος θα μας εξηγήσει κανείς τι εμπειρία έχει από Αγώνες; Τα πτυχία Κριτού, Παρατηρητή κλπ, πως τα πήρε; Έδωσε εξετάσεις; 

Για τον αξιότιμο κο. Στράτη Χατζηπαναγιώτου ξέρω εκ πείρας ότι είναι του «ΟΠΟΥ ΦΥΣΑΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ». 

Η Ομοσπονδία έχει δική της έδρα; Γνωρίζω ότι φιλοξενείτε ακόμη σε χώρο με γραφεία ιδιοκτησίας του κου. Φατούρου. 

Οι απασχολούμενοι (εργαζόμενοι) για την Ομοσπονδία (κα.Τόγελου, κα.Βυτινάρου, κος. Αμαξόπουλος ) είναι σε δημόσιο φορέα (όπως προβλέπει ο νόμος) ασφαλισμένοι; Ποιος διορίζει τους Παρατηρητές και Πρόεδρους Αγωνοδικών στους κατά τόπους Αγώνες; 

 Πως γίνεται να πηγαίνουν συνέχεια οι ίδιοι και οι ίδιοι; Εξυπηρετούν μήπως τα συμφέροντα του «Αφεντικού» και βέβαια βγάζουν και «μερωκαματάκι». 

Οι «επιτροπές» από ποιούς εντέλει αποτελούνται; Ποιοι τους διορίζουν; Η ΕΠ.Α.; 

Οι εισηγήσεις τους λαμβάνονται υπόψη ή απλά πετιούνταν στο καλάθι των αχρήστων; 

Πως γίνεται συνοδηγοί (κος. Λώρης, κος. Τσαούσογλου κλπ) να είναι μέλη στην Επιτροπή Ραλλυ; Με ποιες γνώσεις; Επειδή θήτευσαν ως μέλη πληρώματος σε «ακριβά» μπάκετ, απέκτησαν και γνώση περί των Οργανωτικών; 
 Ή βρέθηκαν εκεί με μοναδικό κριτήριο την προσωπική φιλία που διατηρούν με τον κο. Χαλιβελάκη; 

Οι κοι. Φατούρος και Β. Πασάλης πως βρέθηκαν να είναι μέλη της Επιτροπής Ταχύτητας και Αναβάσεων; Με τι εμπειρία; 

Απλά έχουν τα ήδη προαναφερθέντα κριτήρια. Εντέλει κάνει ΟΤ,Ι ΘΕΛΕΙ ο ψευδεπίγραφα Πρόεδρος κος. Μανώλης Χαλιβελάκης. Αυτός αποφασίζει και χωρίς να ρωτά κανέναν. Για πιο εκδημοκρατισμό του αθλήματος μιλάμε; Στυγνή Δικτατορία - Χούντα Τέλος, θέλω να κάνω σαφές, ότι οδηγήθηκα σε παραίτηση γιατί η Αξιοπρέπεια μου δεν μου επιτρέπει να είμαι μέρος ενός «φαιδρού σκηνικού». 

 ΑΡΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ - ΚΑΤ ΕΣΕΝΑ - ΕΙΝΑΙ ΣΑΘΡΟ. ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ; 

Ακόμη και σήμερα που έχει ξεκινήσει η νέα Αγωνιστική Χρονιά και η Ομοσπονδία έκλεισε ένα χρόνο ζωής, υπεύθυνη για την αδειοδότηση των Αγώνων είναι η ΕΛΠΑ. Αν κάποιος διοργανωτής ζητήσει Άδεια Τέλεσης Αγώνα στην Ομοσπονδία, αυτή θα αποστείλει τα σχετικά έγγραφα στον κο. Θωμά Γκουρτζούλη, για να διεκπεραιωθεί η αδειοδότηση. 

Άρα πίσω από την κουρτίνα της Ομοσπονδίας κινείται ακόμη ο μηχανισμός της ΕΛΠΑ.. Αν λοιπόν η ΕΛΠΑ «γιατί έτσι θέλει» δεν κινήσει τα νήματα Αγώνας δεν γίνεται !!! 

Τα υλικά που χρησιμοποιούνται (κάγκελα, επικοινωνία, χρονόμετρα κλπ) είναι ιδιοκτησία της ΕΛΠΑ. Αυτά χρησιμοποιούμε ακόμα, ζητώντας μας αμοιβή για την χρήση τους Πίστευα ότι με την αναγνώριση της Ομοσπονδίας τα πράγματα θα άλλαζαν προς το καλύτερο. 

 38 χρονιά που εμπλέκομαι στο σπορ είτε σαν οδηγός είτε σαν μέλος της Α.Λ.Α. δεν έχω δει χειρότερη κατάσταση. 

 Τίποτε το νέο, τίποτε το καλύτερο. Τέλμα. Οι Αγώνες που όλοι αγαπάμε, πάνε από το κακό στο χειρότερο. Δεν νομίζω ότι έχει γνώση των γεγονότων η Εποπτεύουσα Αρχή δηλαδή η Γ.Γ.Α. Σκοπεύω στο άμεσο μέλλον να κινηθώ και να έχω μια επικοινωνία (με την Γ.Γ.Α.) προκειμένου να τους ενημερώσω για τα τεκταινόμενα στον χώρο. 

Δεν είναι δυνατόν η Ομοσπονδία να Αδειοδοτεί Εκδήλωση στο «Ελληνικό», χωρίς προηγουμένως να εξετάζει: Αν ο συγκεκριμένος χώρος έχει Άδεια Αθλητικής Εγκατάστασης. 

Αν του έχει χορηγηθεί η σχετική Άδεια από την Αστυνομική Αρχή. Αν ζητήθηκε η χορήγηση άδειας από την Γ.Α.Δ.Α. Αν ο χώρος πληρεί τους κανόνες Ασφαλείας. 
 Ο διορισμένος παρατηρητής της Ομοσπονδίας έκανε κάτι για αυτό; 
Ή έδωσε απλά το ΟΚ ώστε να ξεκινήσει η Διοργάνωση; 
Και τέλος ας μας απαντήσουν ποιο μέλος της Ομοσπονδίας έκανε αυτοψία στον συγκεκριμένο χώρο πριν την σχετική Αδειοδότηση; 
Από καθαρή τύχη δεν θρηνούμε σήμερα και αλλά θύματα. 

 Κε Κόκκινε (Πρόεδρε της ΕΛΠΑ) μήπως είναι ώρα να ξαναπάρετε την τύχη του σπορ στα χέρια σας, για να ξαναπάει το σπορ μπροστά;

Related

omae 7561049482788786827

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon


Supporters

kartnews.gr
kartnews.gr
kartnews.gr
kartnews.gr
kartnews.gr

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

FOLLOW US


yt yt
automotopatras

ΤΥΧΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

item