Οι rookies του φετινού Rotax Max Challenge

Διαβάστε ποιοι είναι οι πρωτάρηδες πιλότοι, που δοκιμάζουν φέτος για πρώτη φορά τις ικανότητες τους στον θεσμό του Rotax Max Challenge που διεξάγεται για 15η χρονιά στη χώρα μας!Με αφορμή τον 1ο Αγώνα του Rotax Max Challenge, που διεξάγεται αυτό το Σαββατοκύριακο στις Αφίδνες, ξεκινάμε με μερικά αφιερώματα στον αγώνα θεσμό που εδώ και 15 χρόνια συγκεντρώνει το ενδιαφέρον των Ελλήνων πιλότων και όχι μόνο!

Ας δούμε λοιπόν ποιοι είναι οι πιλότοι που συμμετέχουν για πρώτη φορά σε αγώνα του Rotax Max Challenge, οι Rookies μας!

Στην κατηγορία των μικρότερων πιλότων, την Micro Max, έχουμε δύο οδηγούς που λαμβάνουν μέρος για πρώτη φορά. Ο λόγος για τους Σταύρο Παπακωνσταντίνου (Parolin) και Τσιροζίδη Δημήτρη (Danilo Rossi), οι οποίοι είναι και teammates στην Galatsis Racing.

Προσπερνάμε την κατηγορία Junior Max, όπου όλοι οι συμμετέχοντες έχουν πάρει γεύση στο παρελθόν από τον αντίστοιχο αγώνα, και πάμε στην κατηγορία Senior Max. 

Από την Senior Max οι οδηγοί που αύριο αναμένεται να πάρουν το "βάπτισμα του πυρός" σε RMC είναι τρεις. Ο Γιώργος Καρύδας (FA Kart) της Chatzis Racing Team, ο Κωνσταντίνος Κουρέτας (CRG) της CRG Maxter Hellas, που γενικότερα θα κάνει την παρθενική του εμφάνιση σε επίσημο αγώνα και ο Θωμάς Φώτης (TonyKart) της PRT Motorsport.

Όσο περίεργο και αν φανεί η κατηγορία με τους περισσότερους πρωτοεμφανιζόμενους σε RMC, είναι η κατηγορία των DD2, με 6 rookies, οι τρεις εκ των οποίων ανήκουν μάλιστα στην κλάση DD2 Master, των μεγαλύτερων ηλικιακά οδηγών.

Ο Γιάννης Σέρρας (RM1) της Galatsis Racing, ο Χρήστος Ασημακόπουλος (RM1) των Racer-X, ο Ραφαήλ Πίτσης (CRG) της TS Racing Team, ο Βλαχάκης Δημήτρης (Arrow) της CRG Maxter Hellas, ο Μιχάλης Γεωργιάδης (Danilo Rossi) της SpeedPark Racing Team και ο Παναγιώτης Σπέγγος (CRG) επίσης TS Racing Team, είναι οι έξι πιλότοι που για διάφορους λόγους θα πάρουν για πρώτη φορά μέρος φέτος στην γιορτή του Rotax!

Καλή τους τύχη γιατί σίγουρα θα την χρειαστούν!

Επιμέλεια: Γιάννης Γκρίλλας

Related

Rotax 2917401391728367216

Δημοσίευση σχολίου Default Comments


Next Races

04/12 - Karting Super Cup Αφίδνες

FOLLOW USyt yt
omae

ΤΥΧΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

item