Ο περσινός αγώνας του Rotax Max Challenge

Λίγες ώρες έμειναν μέχρι τον 1ο μεγάλο αγώνα του φετινού Rotax Max Challenge που θα γίνει στην πίστα του Kartodromou και μέχρι να δούμε τους φετινούς νικητές ας θυμηθούμε τι είχε γίνει πέρσι!Σε αντίθεση με πέρσι, το φετινό RMC θα είναι σειρά αγώνων και δεν θα αποτελείται από έναν αγώνα και αυτό είναι σίγουρα ευχάριστο, αφού δείχνει ότι το ενδιαφέρον για την διοργάνωση αλλά και για το καρτ αυξάνονται!

Στον μοναδικό περσινό αγώνα, λοιπόν, που χάριζε όπως κάθε χρόνο την πρόκριση για τους μεγάλους παγκόσμιους τελικούς Grand Finals της Νέας Ορλεάνης, νικητές αναδείχθηκαν οι Μπαλοδήμος Νικόλας Micro Max, Τσίμπρης Δημήτρης Junior Max, Μίχας Θεοφάνης Senior Max, Καλέσης Φίλιππος DD2 και Καρούνης Δημήτρης DD2 Masters.

Την πρόκριση για τους Παγκόσμιους Τελικούς της Αμερικής μέσα από το σύστημα βαθμολογίας των τριών σκελών του αγώνα πήραν οι Τσίμπρης Δημήτρης στην Junior, ο Χρήστος Οικονόμου στην Senior, ο Φίλιππος Καλέσης στην DD2 και ο Δημήτρης Καρούνης στην DD2 Masters, όμως τελικά μόνο ο Οικονόμου και ο Καλέσης εκπροσώπησαν την Ελλάδα στα Grand Finals. Την ελληνική αποστολή σε εκείνον των αγώνα συμπλήρωσε ο Γιάννης Εδιπίδης.

Τα αποτελέσματα των τριών Ελλήνων στον αγώνα της Νέας Ορλεάνης ήταν ιδιαίτερα θετικά, με αποκορύφωμα την 13η θέση του Εδιπίδη και την 16η θέση του Καλέση στον τελικό της DD2 Master και DD2 αντίστοιχα.

Θα μπορέσουν να επαναλάβουν τα περσινά αποτελέσματα ή και καλύτερα οι φετινοί νικητές, που θα προκύψουν στο τέλος του πρωταθλήματος για το οποίο όμως αργούμε ακόμα είναι η αλήθεια. Το πρώτο ραντεβού είναι αύριο. Ανυπομονούμε!!

Επιμέλεια: Γιάννης Γκρίλλας

Related

rmc 7543940221960586225

Δημοσίευση σχολίου Default Comments


Next Races

04/12 - Karting Super Cup Αφίδνες

FOLLOW USyt yt
omae

ΤΥΧΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

item