Στο repechage ο Κωνσταντίνος για την πρόκριση στον τελικό του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος

Σε πλήρη εξέλιξη το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα καρτ των KF & KF Junior στην Zuera της Ισπανίας. Διαβάστε ποιοι προηγούνται μετά την διαδικασία των προκριματικών του Σαββάτου.


Στην διαδικασία του αγώνα 2ης ευκαιρίας θα διεκδικήσει την είσοδό του στον τελικό της κατηγορίας των Junior ο Έλληνας πρωταθλητής Κωνσταντίνος. Παρά την σαφώς καλύτερη εμφάνιση σε σχέση με τον 1ο αγώνα του πρωταθλήματος στο Γκενκ, ο Κωνσταντίνος δεν κατάφερε να πάρει την απευθείας πρόκριση στον τελικό.

Στα τέσσερα προκριματικά σκέλη που αγωνίστηκε, οι επιδόσεις του ήταν αρκετά καλές, καθώς τερμάτισε 16ος, 13ος και ξανά 13ος και αν δεν είχε την εγκατάλειψη στον 6ο γύρο του 1ου προκριματικού, η θέση του θα ήταν σαφώς πολύ καλύτερη. Στο κυριακάτικο repechage θα εκκινήσει από την 18η θέση κυνηγώντας μια θέση στον τελικό.

Όσον αφορά τους πιλότους που προηγούνται μέχρι στιγμής, στην κατηγορία του Κωνσταντίνου, προηγείται εν όψη ημιτελικού ο Σουηδός Haaga Anton (Kosmic/LKE), που έκανε το 4x4, ενώ στην μεγάλη κατηγορία των KF, από την πρώτη θέση θα εκκινήσει ο Ιταλός Felice Tiene (CRG/TM).

Επιμέλεια: Γιάννης Γκρίλλας

Related

WSK 6378162898534312826

Δημοσίευση σχολίου Default Comments


Next Races

04/12 - Karting Super Cup Αφίδνες

FOLLOW USyt yt
omae

ΤΥΧΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

item