Η απάντηση της ΕΛΠΑ στην ΟΜΑΕ γεμάτη υπονοούμενα...

Τη δική της απάντηση στην πρόσφατη επιστολή της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού (ΟΑΜΕ) έδωσε η ΕΛΠΑ με αφορμή τα όσα συμβαίνουν στο χώρο των αγώνων αλλά και στο ράλι Ακρόπολις. 

 Όπως θα διαβάσετε παρακάτω, το... χιούμορ δε λείπει ενώ το σχόλιο που αναφέρεται σε αλαζονεία και εξουσία δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο. Διαβάστε και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα...

 «Η Ο.Μ.Α.Ε. με μία ανώριμη ανακοίνωση που εκφράζει κάποιους που είτε είναι εμπαθείς, ανιστόρητοι περί την ΕΛΠΑ και το Rally Acropolis, είτε επιλήσμονες και αγνώμονες ευεργετηθέντες απ΄ αυτήν, παρουσιάζει την ΕΛΠΑ σαν ένα ανήμπορο οργανισμό με προβλήματα σε διάφορα επίπεδα. 

 Μεταξύ των άλλων, η Ο.Μ.Α.Ε. εκμυστηρεύεται τις φοβίες της μάλλον παρά τους προβληματισμούς της για τη δυνατότητα διοργάνωσης του Rally Acropolis του 2015 από την ΕΛΠΑ χωρίς τη δική της βοήθεια, προεικάζοντας τις προθέσεις και τις αποφάσεις της Εθνικής Λέσχης για το εάν σκοπεύει σε συνεργασία μαζί της. 

 Αναρωτιέται για το πώς η ΕΛΠΑ θα διοργανώσει τον Εθνικό μας αγώνα, με ποια στελέχη και με ποια τεχνογνωσία, με ποιο ασφαλιστήριο συμβόλαιο, κ.α. 

 Ξεχνάει ίσως ότι όλα τα στελέχη των αγώνων που υπάρχουν στην Ελλάδα δεν έχουν προέλθει από παρθενογένεση, έχουν γαλουχηθεί και ανδρωθεί στην ΕΛΠΑ, ότι πολλά μέλη της ΕΛΠΑ είναι και μέλη αθλητικών σωματείων μελών της Ο.Μ.Α.Ε. και κυρίως ότι το ΑΣΜΑ, Αγωνιστικό της ΕΛΠΑ, που κάποιοι φρόντισαν να μην αναγνωριστεί με αυτόν τον τίτλο αποτελείται κατά συντριπτική πλειοψηφία είτε από τακτικά μέλη της ΕΛΠΑ είτε από πρώην και νυν εργαζομένους σε αυτήν. Ακόμη και το Δ.Σ. της Ο.Μ.Α.Ε. έχει τακτικά μέλη της ΕΛΠΑ για μέλη του. 

 Οι ερωτήσεις για το εάν η Ο.Μ.Α.Ε. θα προσμετρήσει το Rally Acropolis στο πρωτάθλημα, με ποιους αγωνιζομένους θα γίνει και με ποιο ασφαλιστήριο συμβόλαιο δεν αντέχουν σε σχολιασμό. Ίσως κάποιοι βρίσκονται σε σύγχυση όταν με τόση ελαφρότητα και ανευθυνότητα αντιμετωπίζουν το Rally Acropolis. 

 Ανευθυνότητα χαρακτηρίζει και το κείμενο στο σημείο όπου συστήνεται μεγάλη προσοχή στους τοπικούς παράγοντες της Λαμίας. 
 Θα πρέπει να καταλάβουν κάποιοι εμπαθείς ότι το Rally Acropolis δεν είναι παιχνίδι εξουσίας, είναι ο Εθνικός μας αγώνας που ο κόσμος απαιτεί να γίνεται κάθε χρόνο στα πανέμορφα τοπία της πατρίδας μας και δεν τον νοιάζει τα μικροπρεπή “θέλω” κανενός. 

 Θα πρέπει να καταλάβουν επίσης ότι είναι ανέντιμο σε μία εποχή όπου τα οικονομικά προβλήματα σε επίπεδο ατομικό, ομαδικό αλλά και χώρας είναι γνωστά και τα βιώνουμε καθημερινά να σπεκουλάρουν στην οικονομική κατάσταση της ΕΛΠΑ και να επιχαίρουν για αυτήν. Αφήστε λοιπόν κύριοι, την ΕΛΠΑ να πορευτεί τον δρόμο της και εσείς: 

 § Φροντίστε να διατηρείται χαμηλούς τόνους, να σέβεστε το καταστατικό σας και τους νόμους, να περιορίζεστε στις αρμοδιότητες σας και να πολεμήσετε την αλαζονεία μίας εξουσίας που έχετε και αμφιβάλλουμε εάν μπορείτε να διαχειριστείτε. 

 § Φροντίστε να εργάζεστε με κύριο γνώμονα το όφελος του Ελληνικού Μηχανοκίνητου Αθλητισμού δημιουργούντας τις αναγκαίες υποδομές σε υλικά και ανθρώπινο δυναμικό τόσο στο κέντρο όσο και ιδιαίτερα σε αθλητικούς συλλόγους της επαρχίας, περιορίζοντας την ανάγκη για περιοδεύοντες θιάσους. 

 § Φροντίστε να συμφιλιωθείτε με το ρόλο σας που είναι να κάνετε εθνικούς αγώνες ασφαλείς, ενταγμένους σε ασφαλιστικό πλαίσιο επαρκές τόσο για τους αγωνιζόμενους όσο και τους θεατές με νομική προστασία των διοργανωτών, αντιγράφοντας την «κακή» ΕΛΠΑ η οποία εκτός της ασφαλιστικής κάλυψης των αγώνων στήριζε τους διοργανωτές με νομικά και οικονομικά μέσα στην δύσκολη στιγμή. 

 Τέλος, θα θέλαμε να μάθουμε ποιοι είναι οι γνωστοί κύκλοι μικρού ειδικού βάρους και σοβαρότητας, οι πτωματοφάγοι που έχουν στοχεύσει στο παράβολο και λαϊκίζουν κατά της ομοσπονδίας και πολιτικών προσώπων. 

 Υ.Γ. Επειδή το χιούμορ είναι η επιβεβαίωση της ανωτερότητας του ανθρώπου απέναντι στα δεινά που τον κατατρέχουν, ζητάμε από την Ομοσπονδία να μας στείλει κανένα κάγκελο, κανένα χρονόμετρο και κανένα ασθενοφόρο έτσι ώστε να μπορέσουμε και εμείς να κάνουμε κανέναν αγώνα». 

 Την παραπάνω επιστολή υπογράφει ο Πρόεδρος της ΕΛΠΑ, Θεόδωρος Κόκκινος.

πηγή: Zougla.gr

Related

omae 3489584059117654663

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon


Supporters

kartnews.gr
kartnews.gr
kartnews.gr
kartnews.gr
kartnews.gr

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

FOLLOW US


yt yt
automotopatras

ΤΥΧΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

item