H παρουσία του "Κωνσταντίνου" στο Le Mans για το Iame International 2014

Μπορεί η μηχανική βλάβη να στέρησε από τον "Κωνσταντίνο" μια καλή θέση στον μεγάλο τελικό του Iame International Final 2014 στην κατηγορία Junior, αλλά η συνολική παρουσία του ήταν ιδιαίτερα ενθαρρυντική.

 Στον ημιτελικό της Κυριακής ξεκίνησε από την τελευταία θέση και κατάφερε να βρεθεί στην 25η θέση όπου και η θέση που ξεκίνησε την προσπάθεια του στον μεγάλο τελικό.
Κατά τη διάρκεια του τελικού εμφανίστηκε διαρροή καυσίμου, με αποτέλεσμα να χάσει πολλές θέσεις ενώ ταυτόχρονα βρέθηκε λιποβαρείς στον τεχνικό έλεγχο εξ αιτίας της απώλειας καυσίμου.


Διαβάστε αναλυτικά τα όσα ανακοινώθηκαν από την ομάδα του Έλληνα πρωταθλητή:

Ολοκληρώθηκε ο αγώνας στην καινούρια πίστα kart στο ιστορικό LeMans με τη συμμετοχή μας στον μεγάλο ημιτελικό και μεγάλο τελικό (Prefinal και Final) της κατηγορίας X-30 Junior την τελευταία ημέρα της διοργάνωσης. 

Η ημέρα άρχισε πολύ θετικά με μια 6η θέση στη γενική κατάταξη στα ελεύθερα (warm up) της Κυριακής. Στον ημιτελικό ή μεγάλο ημιτελικό (Prefinal - 11 γύροι) εκκινήσαμε από την 34η θέση και τερματίσαμε στην 25η. 

Ελπίζαμε σε καλύτερο αποτέλεσμα, αλλά ορισμένα μικροπροβλήματα δεν μας επέτρεψαν να κινηθούμε ταχύτερα. 
Στον τελικό ή μεγάλο τελικό (Final - 18 γύροι) διαπιστώθηκε δυστυχώς πρόβλημα διαρροής καυσίμου κατά τη διάρκεια του αγώνα, με αποτέλεσμα να χάσουμε πολλές θέσεις και να βρεθούμε λιποβαρείς στον τεχνικό έλεγχο εξ αιτίας της απώλειας καυσίμου. 

Σίγουρα μια όχι ευχάριστη κατάληξη που όμως μπορεί να συμβεί ακόμα και στις καλύτερες ομάδες, παρόλο που όλα είχαν αντιμετωπιστεί με σχολαστικότητα. 
Το τεχνικό team της ομάδας TECNO και ο μηχανικός μας κ. Μιχαλόπουλος προσωπικά έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους δουλεύοντας με αυταπάρνηση και τους ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά τους. 
Πιστεύουμε ότι η σοβαρή εργασία τους θα δικαιωθεί στο άμεσο μέλλον. Θα θέλαμε επίσης να αναφερθούμε στη θετική εικόνα της διοργάνωσης που κατόρθωσε να ολοκληρώσει με επιτυχία ένα διεθνή αγώνα παγκοσμίου επιπέδου με τόσο πολλές συμμετοχές. Ιδιαίτερα θετική εντύπωση μας έκανε η πρόβλεψη μικρών ημιτελικών/τελικών για όλους τους οδηγούς όλων των κατηγοριών, που έδωσε την ευκαιρία στους οδηγούς που αποκλείστηκαν από τον ημιτελικό και τελικό να συμμετάσχουν στον αγώνα και να διεκδικήσουν καλύτερη κατάταξη, διατηρώντας το ζωντανό το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος. 

Οι μικροί ημιτελικοί/τελικοί που προβλέπονταν για όλες τις κατηγορίες, ανάλογα με τον αριθμό των συμμετοχών τους είναι: 
- Prefinal B / Final B ή ημιτελικός Β/τελικός Β ή μικρός ημιτελικός/τελικός, για τους οδηγούς που αποκλείστηκαν από τον μεγάλο ημιτελικό/τελικό και κατέλαβαν τις θέσεις 35-68. 
- Prefinal C / Final C (ημιτελικός Γ / τελικός Γ) ή δεύτερος μικρός ημιτελικός/τελικός για τους οδηγούς που αποκλείστηκαν από τον μικρό ημιτελικό/τελικό και κατέλαβαν τις τελευταίες θέσεις (69-104). 

Οι μικροί ημιτελικοί/τελικοί έδωσαν σε πολλούς οδηγούς τη δυνατότητα να επιβεβαιώσουν την αξία τους παρά τον αποκλεισμό τους από τον μεγάλο ημιτελικό/τελικό. 

Αισθανόμαστε την ανάγκη να δώσουμε δημόσια συγχαρητήρια για τον πολύ όμορφο αγώνα που είχαμε την τιμή να πάρουμε μέρος: 

Συγχαρητήρια στους διοργανωτές για την πολύ όμορφη διοργάνωση και σε όλους τους οδηγούς, ανεξαρτήτως σειράς επιτυχίας, για τη συμμετοχή τους! 
Συγχαρητήρια για την επιτυχία στους νικητές όλων των κατηγοριών. 
Επίσης συγχαρητήρια στους συναθλητές και φίλους : 

- Στον Ελβετό Lucas Legeret, συναθλητή και φίλο από τους αγώνες WSK, CIK/FIA European και Academy, για την 1η θέση που κατέκτησε τόσο στον μικρό ημιτελικό (prefinal B) όσο και στον μικρό τελικό (final B) της κατηγορίας Junior. 
Είναι κρίμα που για ένα μόλις βαθμό έχασε τη συμμετοχή στον μεγάλο ημιτελικό/τελικό, έδειξε όμως και έτσι την αξία του. 

- Στον αγέραστο φωτογράφο, φίλο και τώρα συναθλητή Γάλλο Jacky Foulatier του γαλλικού περιοδικού KartMag, για την 25η θέση στον μεγάλο τελικό (Final) της κατηγορίας Master X-30 των οδηγών άνω των 32 ετών, καθώς και στον Έλληνα μηχανικό Γρ. Νεοχωρίτη για την 1η θέση του οδηγού του στην ίδια κατηγορία. 

- Στον Έλληνα συναθλητή και φίλο Φώτη Σωτηρόπουλο για την 4η θέση που κατέκτησε στον 2ο μικρό τελικό (τελικό Γ - final C) της κατηγορίας Senior. 
Είναι κρίμα που για λίγες θέσεις έχασε τη συμμετοχή στον μικρό ημιτελικό/τελικό της κατηγορίας

Related

WSK 9083171165250615705

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon


Supporters

kartnews.gr
kartnews.gr
kartnews.gr
kartnews.gr
kartnews.gr

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

FOLLOW US


yt yt
automotopatras

ΤΥΧΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

item