Ελληνικό χρώμα στην κορυφή του Iame Internationals Finals στο Le Mans

Μπορεί οι δυο Έλληνες πιλότοι που εκπροσώπησαν την Ελλάδα στο Iame Internationals Finals στο Le Mans να μην κατάφεραν να ανέβουν στο βάθρο, αλλά ο Γρηγόρης Νεοχωρίτης ανέβασε στην πρώτη θέση τους Έλληνες μηχανικούς στην κατηγορία X30 Master.


O Γρηγόρης Νεοχωρίτης από την Θεσσαλονίκη που ζει και εργάζεται τα τελευταία χρόνια στο Βέλγιο, είχε αναλάβει σε αυτό τον αγώνα την πλήρη μηχανική επίβλεψη του Αυστραλιανού πιλότου Kip Foster όπου κατέκτησε την πρώτη θέση στον μεγάλο τελικό της κατηγορίας Iame X30 Master.


Εκτενή αναφορά για την επιτυχία του Kip Foster κάνουν τα ΜΜΕ στην Αυστραλία τόσο για τον πιλότο τους όσο και για τον Έλληνα μηχανικό όπως θα δείτε και στον παρακάτω σύνδεσμο:

Περιχαρής ο Γρηγόρης Νεοχωρίτης δήλωσε:

Επιτέλους το σηκώσαμε! Μετά από σκληρή δουλειά πετύχαμε μια μεγάλη διάκριση στους παγκόσμιους τελικούς του ΙΑΜΕ Χ30 2014.

Παράλληλα δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην παρουσία του Φώτη Σωτηρόπουλου στην τέντα της ομάδας του DCK Racing όπου ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τόσο εγώ όσο και ο πιλότος μου Kip Foster εντυπωσιαστήκαμε απο την τελευταία προσπέραση του Φώτη. Ο μικρός έχει μεγάλα κότσια και σπουδαίο ταλέντο αλλά δυστυχώς τον αδίκησαν τα χρόνομετρημένα καθώς άξιζε να μπει στο μεγάλο τελικό! 
Από την δικιά μας πλευρά της αγωνιστικής μου ομάδας DCK RACING θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε για την άψογη παρουσία όλων τους!

Related

WSK 3452105888350518677

Δημοσίευση σχολίου Default Comments


Next Races

04/12 - Karting Super Cup Αφίδνες

FOLLOW USyt yt
omae

ΤΥΧΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

item