Η παρουσία των Spartans στο 3ο D Cup 2014 στο Καρτόδρομο των Αφιδνών - Δελτίο Τύπου

Μεγαλειώδης ήταν η εμφάνιση των πιλότων μας στον 3ο αγώνα του D Cup στο Καρτόδρομο των Αφιδνών.


Σε άλλη πίστα φάνηκε να αγωνίζονται, οι πιλότοι μας Michas Theofanis, Vasilopoulos George και Sotiropoulos Nikolas στον τρίτο αγώνα του D CUP στις Αφίδνες. 

Από την αρχή κατακτήσαμε την πρώτη θέση στην κατηγορία A-SENIOR με τον Michas Theofanis και τις δύο πρώτες θέσεις στην κατηγορία BMB με τον Sotiropoulo και Vasilopoulo αντίστοιχα. 

Στην συνέχεια στο πρώτο σκέλος και οι τρεις πιλότοι μας αμέσως πήραν την πρωτοπορία και μάλιστα δημιούργησαν απόσταση ασφαλείας από τον συναγωνισμό. 

Δυστυχώς σε αυτό το σημείο ο πιλότος μας Nikolas αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τον αγώνα από στραβό γρανάζι και αλυσίδα μετά από πρόσκρουση σε kerb και μάλιστα στην δεξιά στροφή πριν την φουρκέτα. 

Οι Theofanis και George τερμάτισαν στην πρώτη θέση των κατηγοριών A-SENIOR και ΒΜΒ αντίστοιχα. 
Στον δεύτερο αγώνα οι Michas και Vasilopoulos επανέλαβαν και τερμάτισαν πάλι στις πρώτες θέσεις των δύο κατηγοριών εκκινώντας μάλιστα από τις τελευταίες θέσεις της σχάρας εκκίνησης λόγω του ιδιαίτερου κανονισμού του D-CUP που σκοπό έχει να δημιουργήσει καλύτερους και πιο ολοκληρωμένους αθλητές. 

Ο Sotiropoulos από την μέση του grid ανέκαμψε και κατάφερε να κερδίσει χαμένο έδαφος τερματίζοντας στην τέταρτη θέση γενικής μαζί με τους ομόσταυλους του. 

Στον τρίτο και τελευταίο αγώνα οι Theofanis και George επανέλαβαν και πάλι την εμφάνισή τους, δημιουργώντας μάλιστα και μεγάλη διαφορά από τους υπολοίπους πιλότους, κατακτώντας πανάξια την πρώτη θέση του βάθρου, ο κάθε ένας στην κατηγορία του. 

Στον πιλότο μας Nikolas η θεά τύχη έστρεψε την ματιά της αλλού, καθώς για άλλη μια φορά αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τον αγώνα από σπασμένα rid, ανακόπτοντας την σίγουρη πορεία του προς το podium. 

 SPARTANS.

Related

news 8943105781011141274

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon


Supporters

kartnews.gr
kartnews.gr
kartnews.gr
kartnews.gr
kartnews.gr

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

FOLLOW US


yt yt
automotopatras

ΤΥΧΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

item