Βαριές καταγγελίες των Spartans για τον χώρο της Μοτοσυκλέτας στην Ελλάδα

Άλλη μια νέα ανακοίνωση έδωσε στην δημοσιότητα η αγωνιστική ομάδα των Spartans καταγγέλοντας αυτή τη φορά τα δρώμενα στο χώρο της Μοτοσυκλέτας στην Ελλάδα όπου πήρε μέρος στους φετινούς αγώνες με τον αναβάτη της Μίχα Θεοφάνη. Οι Spartans αναφέρονται στα φαινόμενα διαπλοκής του χώρου και δεν διστάζουν να μιλήσουν για έλλειψη σεβασμού απένατι στους Έλληνες αναβάτες.

Διαβάστε αυτούσια την δημοσίευση:

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΕΛΕΙΨΗ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΑΒΑΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΥΣΣτον τελευταίο αγώνα IMR που πραγματοποιήθηκε στην πίστα Καρτόδρομο των Αφιδνών, γνωρίσαμε την απόλυτη παράνοια, διαπλοκή, εμπλοκή συμφερόντων, χειραγώγηση αποτελεσμάτων,
κατασκευή και ανάδειξη "ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΏΝ", αλλοίωση αποτελεσμάτων, ενδεχόμενο δόλο και αποκλεισμό του αθλητή μας, ο οποίος μάλιστα την συγκεκριμένη στιγμή, ήταν επικεφαλής του πρωταθλήματος στην συγκεκριμένη κατηγορία και ενώ ήδη είχε συμμετάσχει στους δύο από τους τρεις αγώνες του συγκεκριμένου πρωταθλήματος.

Οι ευτελείς και κατασκευασμένες εξηγήσεις που μας δόθηκαν ήταν ότι ο αναβάτης μας ήταν πάνω από 17 χρονών.

Σε αυτό το σημείο φυσικά ο αθλητής Καρακώστας που είχε ξεπεράσει και αυτός τα 17 έτρεξε κανονικά.

Για τον συγκεκριμένο θεσμό βέβαια φέρονται και άγονται, ψευδώς βέβαια, ότι έχει δημιουργηθεί για νέους αθλητές, αλλά φαίνεται ότι έχει γίνει για αναβάτες από τούς οποίους δεν κινδυνεύουν ως προς την "μοιρασιά" των πρωταθλητών, γιατί οι καλύτεροι τρέχουν στο εξωτερικό η αποκλείονται.

Ο αναβάτης μας Theofanis Michas είναι γεννημένος τον Φεβρουάριο του 1997 και έτσι ξεκίνησε την αγωνιστική του χρονιά πριν κλείσει τα 17, μάλιστα το δελτίο αθλητή του εκδόθηκε τον Ιανουάριο του2014 και πάλι πριν τα 17.

Οι συγκεκριμένοι γραμματείς και φαρισαίοι όμως αγρόν αγόραζαν ως προς την νομιμότητα στηρίζοντας την διαπλοκή τους.

Σε αυτό το σημείο παραθέτουμε τον κανονισμό που αναφέρεται στο δίκαιο μας και αντίστοιχα στην απεχθή και παράνομη πράξη τους. 

σελίδα 18 από την νομοθεσία της FIM που άφορα τα όρια ηλικίας για τους αγώνες 
σελίδα 18, νόμος 60.5 παράγραφος 09.2.1

αν π.χ το οριο ειναι 12 με 17 χρονων ....... στο μικροτερο δηλ τα 12 χρονια πρεπει να τα κλεισεις την μερα των γενεθλιων για να τρεξεις...... αλλα στο επανω οριο δηλ στα 17 χρονια μπορεις να τρεξεις ολη την χρονια μετα το κλεισιμο των 17 χρονων ............ παραδειγμα αν τα κλεισεις 1 Ιανουαριου του 2014 ....... μπορεις να τρεχεις μεχρι της 31 Δεκαμβριου του 2014 ! 
60.5 AGE OF RIDERS AND PASSENGERS
Licences for riders and passengers are issued only with the permission of their own federation with respect to the minimum age and if in force, to the maximum age as mentioned in the specialised sporting rules.
Applicants aged over 50 years may have a licence after undergoing a special medical examination according to art. 

09.2.1 of the FIM EUROPE/FIM Medical Code. The FMN of the applicant is responsible for checking this prior to issuing the licence.
The limit for the minimum age starts on the date of the rider's birthday and the limit for, the maximum age finishes at the end of the year in which the maximum age has been reached.
60.6 LIABILIT60.5 ηλικιών των αναβατών ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΤΩΝ
Οι άδειες για τους αναβάτες και επιβάτες που εκδίδονται μόνο με την άδεια της δικής τους ομοσπονδίας σε σχέση με το ελάχιστο όριο ηλικίας και, αν ισχύει, με την μέγιστη ηλικία που αναφέρεται στις εξειδικευμένες αθλητικούς κανόνες.
Οι αιτούντες ηλικίας άνω των 50 ετών μπορούν να έχουν άδεια αφού υποστεί ειδική ιατρική εξέταση σύμφωνα με την τέχνη.

09.2.1 της FIM ΕΥΡΩΠΗ / FIM Κώδικα Ιατρικής. Η FMN του αιτούντος είναι υπεύθυνο για τον έλεγχο αυτό πριν από την έκδοση της άδειας.
Το όριο για την ελάχιστη ηλικία που ξεκινά από την ημερομηνία των γενεθλίων του αναβάτη και του ορίου για το ανώτατο όριο ηλικίας τελειώνει στο τέλος του έτους στο οποίο έχει φτάσει το ανώτατο όριο ηλικίας


σελίδα 18 από την νομοθεσία της FIM που άφορα τα όρια ηλικίας για τους αγώνες 
σελίδα 18, νόμος 60.5 παράγραφος 09.2.1

Είναι ευνόητο ότι δεν θέλουν αναβάτες που θα ανακατέψουν το στημένο "πρωτάθλημα τους.

Γιατί δεχθήκανε την συμμετοχή του πιλότου μας στον 1ο και 2ο αγώνα.

Γιατί με την νίκη του αναβάτη μας στον δεύτερο αγώνα, ξεκινήσανε κραυγές και καλά "αδικημένων" γονέων (λες και τρέχουν αυτοί), ότι τάχα ο αναβάτης μας δεν είχε δικαίωμα να συμμετέχει, ακριβώς την στιγμή που τέθηκε επικεφαλής του "στημένου" πρωταθλήματος.

Γιατί η διοργάνωση δεν τους τοποθέτησε στην θέση τους την συγκεκριμένη στιγμή.

Γιατί δημιουργήθηκε ένα άδικο και στημένο κλίμα, με διάφορες δηλώσεις στο διαδίκτυο και μάλιστα και από ιντερνετκό περιοδικό ότι ο αναβάτης μας ήταν πολύ μεγάλος για την συγκεκριμένη κατηγορία, αλλά και πολύ μικρός για την κατηγορία των "μεγάλων".

Είναι φανερό λοιπόν ότι στην χώρα μας η ηλικία 17-18 χρονων δεν αγωνίζεται στον συγκεκριμένο θεσμό, αν και έχει δημιουργηθεί για νέους αναβάτες, όπως δηλώνουν, στην περίπτωση που θα ανακατέψουν την διαπλοκή τους.

Στην ένσταση μας φυσικά έγινε το Γιάννης κερνάει-Γιάννης πίνει.

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΣΑΣ.

Μάλιστα κατηγόρησαν και την ομάδα του αθλητή γιατί τον δήλωσε, ενώ αυτοί ήταν ο ελεγκτικός μηχανισμός που έλεγχε τις ηλικίες και μάλιστα δεχθήκανε την συμμετοχή του στους δύο πρώτους αγώνες της χρονιάς.

Φυσικά δεν περίμεναν ότι ο αναβάτης μας θα διεκδικήσει επάξια και θα τεθεί επικεφαλής του θεσμού, ούτε αναλογίσθηκαν τα έξοδα του αναβάτη για την απόκτηση του εξοπλισμού, προετοιμασίας και συμμετοχής του στον θεσμό.

Φυσικά και στον τρίτο αγώνα το σύστημα δέχθηκε τα χρήματα της συμμετοχής, τα οποία μπορούν να κρατήσουν για να μας θυμούνται.

Αλλά και εσύ "πρωταθλητή" έχεις αδικηθεί, γιατί ενώ προσπάθησες και ίδρωσες όπως οι συναθλητές σου, δυστυχώς από τα λάθη των γύρω σου, πήρες μια ΠΥΡΕΙΟ ΝΙΚΗ.

Συγχαρητήρια στον νικητή του αγώνα Παπαπαύλου, που έδειξε τον καταπληκτικό του χαρακτήρα και παιδεία με την συμπαράσταση του στον αθλητή μας.

Λυπούμεθα που την στιγμή της νίκης του, στην γρήγορη συνέντευξη την στιγμή της παραλαβής της καρό σημαίας, και ενώ προσπάθησε να διαμαρτυρηθεί για την αδικία που έγινε σε βάρος του συναθλητή του, ο διαπλεκόμενος το γύρισε στο "άλλα λόγια να αγαπιόμαστε".

Αυτός είναι πραγματικός πρωταθλητής.

Συγκεντρωθείτε και σταματήστε γιατί ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΑΓΙΑΔΕΣ και θα γίνουμε καταπέλτης, όχι μόνο για τον αθλητή μας, αλλά και κάθε αθλητή που θα αδικήσετε από αυτό το σημείο και πέρα.

Αποχωρήστε από τα ζωτικά σημεία των διοργανώσεων και αφήστε την αξιοκρατική εξέλιξη των αποτελεσμάτων και την ανάδειξη των βέλτιστων.

Δεν δεχόμαστε την χειραγώγηση, το ψέμα, την αναξιοκρατία, την καθοδήγηση και την ανεγκέφαλη δραστηριότητα σας.

ΔΡΟΜΟ!!!!!!!!!!!!!!!! ΟΥΣΤ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

                                                                                                                 SPARTANS

Related

news 5738179547276988147

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon


Supporters

kartnews.gr
kartnews.gr
kartnews.gr
kartnews.gr
kartnews.gr

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

FOLLOW US


yt yt
automotopatras

ΤΥΧΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

item