Πλαίσιο Διεξαγωγής Αθλητικών Διοργανώσεων - Ανακοίνωση ΟΜΑΕ

Σε ανακοίνωση για το πλαίσιο διεξαγωγής αθλητικών διοργανώσεων προέβει η ΟΜΑΕ πριν λίγες μέρες.


Η ανακοίνωση:

Κάθε αγωνιστική συνάντηση δεν χαρακτηρίζεται μόνο από τα αποτελέσματα ή από τις επιδόσεις των συμμετεχόντων, αλλά ταυτόχρονα αποτελεί και το μέσο δια του οποίου καλλιεργείται το αθλητικό, φίλαθλο πνεύμα. 

Η Ομοσπονδία μας, οι Αθλητές, τα Στελέχη και τα Αθλητικά Σωματεία-μέλη της ΟΜΑΕ, ανήκουν στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού και ως εκ τούτου επιβάλλεται να συμπεριφερόμαστε στις αγωνιστικές συναντήσεις σύμφωνα με όσα υπαγορεύουν η ευπρέπεια και η δεοντολογία του αγωνιστικού αθλητισμού, εφόσον μάλιστα κάποιες εκδηλώσεις παρακολουθούνται από οικογένειες και ενδεχομένως από παιδιά. 

Έχοντας διαπιστώσει πως σε κάποιες διοργανώσεις παρατηρούνται εικόνες που απέχουν κατά πολύ από τα παραπάνω ζητούμενα, παρακαλούμε όλους τους εμπλεκόμενους από οποιοδήποτε πόστο και θέση, να μην προβαίνουν σε ενέργειες και πράξεις οι οποίες δυσφημούν το αθλητικό ιδεώδες και συνολικά προσβάλουν τη φίλαθλη κοινή γνώμη, αλλά να προσπαθούν πάντα να προωθούν και να προβάλουν κόσμια εικόνα για το χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, τον οποίο άλλωστε όλοι μας από κοινού υπηρετούμε.

Related

omae 8305492279945863194

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon


Supporters

kartnews.gr
kartnews.gr
kartnews.gr
kartnews.gr
kartnews.gr

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

FOLLOW US


yt yt
automotopatras

ΤΥΧΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

item