Κανονισμοί και πρόγραμμα αγώνων Καρτ 2015 - Οι προτάσεις της Κας Φατούρου

Φτάσαμε τέλος Μαρτίου και πρόγραμμα αγώνων δεν έχει ανακοινωθεί από την ΟΜΑΕ ενώ σε πρόσφατη επικοινωνία που είχαμε με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας και επιτροπής Καρτ, Κο Μιχελακάκη δεν μας απέκλεισε το γεγονός ότι φέτος οι αγώνες μπορεί να ανακοινωθούν ακόμα και τον Μάιο!Σύμφωνα με τον Κο Μιχελακάκη γίνετε προσπάθεια να θεσμοθετηθούν και να διασφαλιστούν νομικά οι Ελληνικοί αγώνες καρτ στο πλαίσιο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και αυτό αποτελεί την βασική αιτία της καθυστέρησης της προκήρυξης των αγώνων.   

Η Κα Κορίνα Φατούρου ως μέλος της επιτροπής καρτ κατέθεσε χθες τις προτάσεις της στην ΟΜΑΕ προτείνοντας τις ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων, αλλά και τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν στους αγώνες που έχουν προταθεί να γίνουν.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός, σύμφωνα με την Κα Φατούρου, ότι οι κανονισμοί του D Cup δεν έχουν γίνει αποδεκτοί, ενώ για το Rotax Max Challenge δεν έχει κατατεθεί ο σχετικός κανονισμός που θα πρέπει να είναι σύμφωνος με τον αντίστοιχο Ευρωπαϊκό.

Τέλος παρόλο που οι διαθέσιμες ημερομηνίες αγώνων αρχίζουν και μειώνονται δραματικά και οι ημερομηνίες για αγώνες του RMC και του D Cup έχουν μειωθεί σε μόλις τρεις από πέντε που είχαν αρχικά ζητηθεί, έχει γίνει πρόταση και για έναν ακόμα θεσμό κυπέλλου το Athens Kart Shop Cup.  


Σε ανακοίνωσή της η Κα Φατούρου αναφέρει:

Συνεχίζοντας στο δρόμο της διαφάνειας, γνωστοποιώ την πρότασή μου "Κανονισμοί και πρόγραμμα αγώνων Καρτ 2015", την οποία υπέβαλα σήμερα με δική μου πρωτοβουλία στο αμέσως υπερκείμενο όργανο, την Επιτροπή Αγώνων (ΕΠΑ) της Ομοσπονδίας, προκειμένου να βγούμε απο το τέλμα των τελευταίων μηνών.

Διαβάστε την σχετική επιστολή:
Related

omae 6182225305809875981

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon


Supporters

kartnews.gr
kartnews.gr
kartnews.gr
kartnews.gr
kartnews.gr

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

FOLLOW US


yt yt
automotopatras

ΤΥΧΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

item