Αντάξια των προσδοκιών η τελετή βράβευσης της ΟΜΑΕ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η τελετή βράβευσης των Πρωταθλητών του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού για το 2014 από την ΟΜΑΕ, παρουσία περίπου 500 ατόμων.


Το αμφιθέατρο της Ολυμπιακής Επιτροπής στο Χαλάνδρι αποδείχθηκε ότι ήταν η ιδανικότερη επιλογή για την εκδήλωση με μόνο "μελανό" σημείο ίσως, το γεγονός ότι γέμισε ασφυκτικά από την αθρόα προσέλευση των φίλων του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού που θέλησαν να τιμήσουν με την παρουσία τους, τους Έλληνες Πρωταθλητές σε καρτ και αυτοκίνητο. 

Έκδηλη ήταν η συγκίνηση του προέδρου της Ομοσπονδίας Κου Δημήτρη Μιχελακάκη όταν κλήθηκε να χαιρετήσει με την ολιγόλεπτη ομιλία του τους παρευρισκόμενους καθώς ίσως και ο ίδιος δεν περίμενε τόσο κόσμο. 

Από τον χώρο του καρτ προσκλήθηκαν για να τιμηθούν περισσότεροι αθλητές από κάθε άλλη φορά και έγινε ιδιαίτερη αναφορά στην συμβολή του καρτ στο μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Στην αρχή της εκδήλωσης τιμήθηκε ο Πρωταθλητής των Καρτ Φίλιππος Καλέσης για τις διακρίσεις του στο εξωτερικό και την γενικότερη προσφορά του στο καρτ ως οδηγός αγώνων τα τελευταία χρόνια.

Στις κατηγορίες ΜΙΝΙ και Senior του Πανελληνίου Πρωταθλήματος κλήθηκαν να τιμηθούν σχεδόν όλοι οι οδηγοί θέλοντας με αυτό τον τρόπο η Ομοσπονδία να προβάλει την επιτακτική ανάγκη να θεσμοθετηθεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα σε νέες και υγιείς βάσεις καθώς πλέον η πολιτεία συμμετέχει ενεργά με τις πριμοδοτήσεις των αθλητών.  
Οι δύο νέοι Πανελλήνιοι Πρωταθλητές της φετινής χρονιάς, Μίχας Θεοφάνης της Senior και Σωτήρης Αθανασόπουλος της ΜΙΝΙ θα πρέπει να αποτελέσουν σημείο αναφοράς της νέας αυτής προσπάθειας που γίνεται παρά τις αντικρουόμενες απόψεις που επικρατούν αυτή την στιγμή στην επιτροπή του καρτ.

Στις κατηγορίες του Rotax Max Challenge και του D Cup τιμήθηκαν οι τρεις πρώτοι από κάθε κατηγορία αλλά η "έκπτωση" που γίνεται στα έπαθλα των συγκεκριμένων οδηγών θα πρέπει επιτέλους να σταματήσει καθώς η προσπάθεια τους δεν διαφέρει σε κάτι από αυτούς που τρέχουν στο Πανελλήνιο και ειδικά σε κατηγορίες που συγκεντρώνουν Πανελλήνιο ενδιαφέρον και συμμετοχή.  

Οργανωτικά όλα σχεδόν κύλησαν άψογα με την Ομοσπονδία να δείχνει να εκμεταλλεύεται όλα τα μέσα που διαθέτει αυτή την στιγμή για την καλύτερη δυνατή προβολή των αθλητών.

Πέρα από την εκφώνηση των ονομάτων των Πρωταθλητών, σε video wall γινόταν και η προβολή των ονομάτων τους με την κατάταξή τους στα πρωταθλήματα που πήραν μέρος. 

Αίσθηση προκάλεσε η απουσία κάποιων αθλητών του καρτ που συγκέντρωσαν και τα αρνητικά σχόλια των παρευρισκόμενων καθώς το να απουσιάζεις από μια απονομή χωρίς σοβαρό λόγο δεν τιμά πρώτα από όλα τους συναθλητές σου, αλλά στον αντίποδα ήταν ιδιαίτερα ενθαρρυντική η σχεδόν καθολική παρουσία των αθλητών από την επαρχία. 

Επιμέλεια: Χρήστος Ασημακόπουλος

Related

omae 6510522716089504828

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon


Supporters

kartnews.gr
kartnews.gr
kartnews.gr
kartnews.gr
kartnews.gr

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

FOLLOW US


yt yt
automotopatras

ΤΥΧΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

item