Για πρώτη φορά η MyLaps στην Ελλάδα με το νέο σύστημα της X2

Το Σαββατοκύριακο 17-19 Απριλίου στην πίστα καρτ Ναυπλίου Memphis βρέθηκε ο Maurice Timmermans, υπεύθυνος πωλήσεων από την εταιρεία MyLaps (παλιά ΑΜΒ) και παρουσίασε το νέο σύστημα χρονομέτρησης Χ2 MyLaps. 


Είναι ένα σύστημα χρονομέτρησης που δεν εμφανίζει μόνο χρόνους στην οθόνη αλλά περισσότερα δεδομένα που δίνουν την δυνατότητα στην πίστα ή σε κάποιον αγώνα να είναι πιο πλήρης. 

Κάποια από αυτά είναι: 

Ανέβασμα δεδομένων στο διαδίκτυο, πολλαπλά loop/sectors (τμηματική χρονομέτρηση της πίστα), απομακρισμένη διαχείριση, αμφίδρομη επικοινωνία με τους αισθητήρες, κατάσταση και θερμοκρασία πίστας, χρόνοι σε πραγματικό χρόνο οπουδήποτε και φυσικά το σύστημα είναι φτιαγμένο για πολλαπλά αθλήματα και όχι μόνο για το καρτ. 

Για να γίνει πιο κατανοητό το πόσο καινοτόμο είναι το σύστημα, είναι αυτό που χρησιμοποιείται από τις πίστες F1 για την ενεργοποίηση του DRS (DRS zones) που χρειάζεται αμφίδρομη επικοινωνία με τον σπόνσορα/φόρμουλα.Μετά την παρουσίαση του και την εγκατάσταση του οι παρευρισκόμενοι αγωνιζόμενοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν το σύστημα και να χρονομετρηθούν στην πίστα και όπως μπορείτε να φανταστείτε έγινε πανικός και φούντωσε ο ανταγωνισμός. 

Η πίστα Ναυπλίου Memphis GoKart θα έχει σε λειτουργία το νέο αυτό σύστημα Χ2 στα μέσα Μαΐου 2015, και ο ιδιοκτήτης της πίστας Πάρης Λατσώνας θα είναι και ο επίσημος αντιπρόσωπος της MyLaps στα συστήματα χρονομέτρησης για την Ελλάδα. 

Επιμέλεια: Μάκης Κατσούλας
Related

offers 1668594281819357637

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon


Supporters

kartnews.gr
kartnews.gr
kartnews.gr
kartnews.gr
kartnews.gr

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

FOLLOW US


yt yt
automotopatras

ΤΥΧΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

item