Νέο σύστημα διαχείρισης αγώνων από την ΟΜΑΕ

Σε μια νέα εποχή διαχείρισης των αθλητικών διοργανώσεων αυτοκινήτου και καρτ περνάει η ΟΜΑΕ, με την υλοποίηση του ολοκληρωμένου συστήματος διαχείρισης αγώνων.  


Η εφαρμογή λειτουργεί κανονικά στην διεύθυνση www.e-omae-epa.gr και το μόνο που απομένει είναι να ενημερωθεί πλήρως και να παρέχει ολοκληρωμένες πληροφορίες για όλους τους εμπλεκόμενους με το άθλημα μας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας:

Τέθηκε σε εφαρμογή το νέο ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης των αθλητικών διοργανώσεων αυτοκινήτου, www.e-omae-epa.gr, το οποίο σχεδίασε για λογαριασμό της ΟΜΑΕ η εταιρεία λογισμικού Megasoft. 

Με το νέο σύστημα θα απλουστευθεί και επιταχυνθεί η διαδικασία έκδοσης αγωνιστικών αδειών, η διαδικασία συμμετοχής σε κάθε αγωνιστική εκδήλωση ανά την επικράτεια, καθώς και οι εγγραφές σωματείων και στελεχών. 

Σημειώστε πως ειδικά για τις Αγωνιστικές Άδειες (license) το νέο σύστημα αποτελεί πλέον τον μοναδικό τρόπο έκδοσής τους. 

Χάρη στο νέο σύστημα θα υπάρχει από τώρα και στο εξής δυνατότητα δημιουργίας στατιστικών μελετών, πολλαπλών palmares και άλλων αρχείων του είδους, γεγονός που θα βοηθήσει στον προγραμματισμό και τη συνολική αναβάθμιση του χώρου στο εγγύς μέλλον. 

Για οποιαδήποτε πληροφορία στη χρήση του συστήματος παρακαλούνται οι αθλητές να απευθύνονται στα Αθλητικά τους Σωματεία.Related

omae 7909940909302309284

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon


Supporters

kartnews.gr
kartnews.gr
kartnews.gr
kartnews.gr
kartnews.gr

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

FOLLOW US


yt yt
automotopatras

ΤΥΧΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

item