Ανακοίνωση της ΟΜΑΕ για την εκπροσώπηση της FIA στην Ελλάδα

Σημαντικές είναι οι εξελίξεις στο θέμα της εκπροσώπησης της FIA στην Ελλάδα σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΟΜΑΕ.Αναλυτικά η ανακοίνωση:

H ΟΜΑΕ παρέλαβε σήμερα 6/5/2015 από την FIA επιστολή με το εξής περιεχόμενο: 

 «Σας γνωρίζουμε πως η Εθνική Αθλητική Αρχή (ASN) στην Ελλάδα ζήτησε την πλήρη εκχώρηση της Αθλητικής Εξουσίας (Sporting Power) υπέρ της ΟΜΑΕ για το 2015, σύμφωνα με το άρθρο 5α του καταστατικού της FIA. Ως εκ τούτου το θέμα αυτό θα υποβληθεί προς επικύρωση στο Παγκόσμιο Συμβούλιο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού κατά την επόμενη συνεδρίασή του, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Μεξικό στις 10 Ιουλίου 2015. Παρακαλώ μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, για οποιαδήποτε διευκρίνηση.» 

 Η Ομοσπονδία μας αποδέχεται με χαρά την πρόκληση και δεσμεύεται πως θα προσπαθήσει πάση δυνάμει να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της χώρας όσον αφορά στις διεθνείς διοργανώσεις που έχουν αναληφθεί, και όχι μόνο. 

 Ειδικά για το Ράλλυ Ακρόπολις του 2015 (Rally of Greece) το οποίο συμπεριλαμβάνεται στο ημερολόγιο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράλλυ (ERC) της φετινής χρονιάς, η ΟΜΑΕ θα προσπαθήσει στον ελάχιστο χρόνο που απομένει και υπό τις πολύ αντίξοες οικονομικές συνθήκες της χώρας αυτή την περίοδο, να αντεπεξέλθει στην πρόκληση. 

Ευελπιστούμε στη στήριξη από την πλευρά της Πολιτείας και ειδικότερα από το Υπουργείο Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας & Τουρισμού, το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Θρησκευμάτων & Αθλητισμού και τη Γ.Γ. Αθλητισμού. Παράλληλα η παρούσα ανακοίνωση θέλουμε να πιστεύουμε πως θα αποτελέσει και μια άτυπη πρόσκληση ενδιαφέροντος προς υποψήφιους προμότερ και χορηγούς που θα ήθελαν να εμπλακούν και να συνδράμουν στη διοργάνωση. 

 Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως όλα τα Σωματεία-Μέλη της Ομοσπονδίας δεσμευτήκαν ήδη πως θα υποστηρίξουν τον Εθνικό μας Αγώνα παρέχοντας εθελοντικά τα απαραίτητα στελέχη για τη διοργάνωσή του, μετά από παμψηφεί απόφαση της Γενικής Συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε στις 22 Απριλίου 2015. 

 Σημειώνουμε επίσης την αναμφίβολα καθυστερημένη, αλλά εν τέλει θετική ανταπόκριση της ΕΛΠΑ για την διευκόλυνση των διαδικασιών σε διεθνές επίπεδο. 
Ελπίζουμε αυτή η τουλάχιστον 5μηνη καθυστέρηση να μην αποτελέσει τροχοπέδη της όλη προσπάθειας. 
 Αναμένουμε τις προτάσεις όλων των φορέων και προσδοκούμε το καλύτερο, για την μέσω των διεθνών διοργανώσεων προβολή της χώρας.Related

omae 3642805424116132305

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon


Supporters

kartnews.gr
kartnews.gr
kartnews.gr
kartnews.gr
kartnews.gr

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

FOLLOW US


yt yt
automotopatras

ΤΥΧΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

item