7o PICK : H "καυτή" απάντηση του ΑΟΠ στην ΟΜΑΕ

Το τελευταίο διάστημα παρακολουθούμε έναν καταιγισμό ανακοινώσεων και επιστολών διαφόρων μορφών από όλες τις επιμέρους πλευρές που είναι αρμόδιες για την τέλεση της Διοργάνωσης του 7ου PICK στο ιστορικό κέντρο της Πάτρας. 
Μέχρι και πριν λίγες μέρες δυστυχώς το τοπίο για την διοργάνωση του εν λόγο αγώνα ήταν θολό και έτσι ανέλαβε η ΟΜΑΕ να το ξεκαθαρίσει αναλαμβάνοντας την διοργάνωση του Αγώνα, με ανακοίνωσή της. 

Μετά λοιπόν από 6 συνεχή έτη διοργάνωσης του αγώνα από τον ΑΟΠ φέτος λόγο της διαφωνίας του ΑΟΠ με τον Promoter και την μη εξεύρεση λύσης, τον αγώνα αποφάσισε να τον διοργανώσει η ΟΜΑΕ. 

Πιο κάτω μπορείτε να διαβάσετε την επιστολή – απάντηση του ΑΟΠ στην απόφαση αυτή:

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΤΡΩΝ

ΠΡΟΣ : Πρόεδρο ΟΜΑΕ   κο. Δ. Μιχελακάκη                                        Πάτρα 27/08/2015
Πρόεδρο Ε.Π.Α.  κα. Α. Πασσαλή
Μέλη Δ.Σ. ΟΜΑΕ
Αξιότιμοι Κύριοι,
Με μεγάλη έκπληξη είδαμε την ανακοίνωσή σας στις 27/08/2015, όπου αναλάβατε την διοργάνωση του PICK 2015 χωρίς να ανταπαντήσετε στην επιστολή μας στις 17/08/2015 όπως υποχρεούστε ως αρμόδια αρχή του σπορ.
Πως βγάλατε λοιπόν το συμπέρασμα του αδιεξόδου αφού δεν ασχοληθήκατε καν να επικοινωνήσετε μαζί μας ούτε με e-mail η έστω  τηλεφωνικώς, αλλά έχοντας συνεχόμενη και άμεση επαφή με τον promoter, κι όχι μ’ εμάς όπως είστε υποχρεωμένος, αποφασίσατε μονόπλευρα .
Σήμερα στην παράγραφο 4 αποσαφηνίζετε αυστηρώς μάλιστα ότι τα στελέχη του αγώνα θα ασχοληθούν αποκλειστικά μόνο με τον αγώνα καρτ, δηλαδή εννοείτε ‘‘ότι κατά την διάρκεια των διαφόρων ακροβατικών και event τα οποία αποτελούν την μερίδα του λέοντος στην διάρκεια της ημέρας τα στελέχη – κριτές θα αποχωρήσουν από την πίστα και από τα «Κ» (θέσεις κριτών) αφήνοντας την πίστα έρμαιο του πλήθους ;
Στην παράγραφο 5 περιγράφετε έμμεσα εκβιασμούς προς τα Σωματεία-Λέσχες του νομού, κάτι που  ζήσαμε και πέρυσι στην κατ΄ ιδίαν συνάντηση  του ΔΣ του ΑΟΠ  με εσάς προσωπικά κ. πρόεδρε και τον promoter. Όταν είχαμε τους ίδιους ενδοιασμούς για την διοργάνωση, εκεί απαιτήσατε εκβιαστικά λύση με οποιοδήποτε κόστος, αφήνοντας να εννοηθεί, ότι θα κρατήσουμε του αγώνες που κάνουμε τα τελευταία 45 χρόνια για το 2015, κάτι που δεν έγινε.
Στην παράγραφο 6 ευχαριστούμε που μας δικαιώνετε με την επιλογή σας, στον πρόεδρο των αγωνοδικών με τον συγγενή του promoter.
Στην παράγραφο 7 δηλώνετε ανερυθρίαστα ότι δεν ασχολείστε με χορηγίες ή οικονομικές συμφωνίες που αφορούν  την «διοργάνωση». Εδώ βλέπουμε ότι επιμελώς αποφεύγετε την λέξη <<αγώνας>> κάτι που αναφέρεται σαφώς στην παράγραφο 2 . και κάτι που αναφέρεται σαφώς και στις προηγούμενες άδειες τέλεσης των διοργανώσεων, οπότε αυτομάτως, βάσει του άρθρου 212 του ΕΑΚ σαν ομοσπονδία είστε η μόνη αρμόδια να διαπραγματεύεστε συμφωνίες που αφορούν χορηγίες ή πάσης μορφής οικονομική υποστήριξη.
Ερχόμαστε στον πειρασμό να πούμε ότι γνωρίζετε το άρθρο 212 γιατί χρησιμοποιήσατε αυτούσια την παράγραφο του 3 η οποία μάλλον σας βολεύει, και ερχόμαστε τώρα σε αυτό, όταν δεσμεύεστε για το «όποιο» οικονομικό αποτέλεσμα προκύψει. Εννοείται ότι δεν έχετε εικόνα των οικονομικών της διοργάνωσης οπότε, γιατί αποποιείστε των χορηγιών η τηλεοπτικών δικαιωμάτων(NOVA) και δίνετε όλα τα οφέλη στον  promoter όπως σας έχουμε τονίσει πολλάκις σε προηγούμενη αλληλογραφία.
Τέλος σας υπενθυμίζουμε και επιμένουμε όπως σε όλες τις προηγούμενες επιστολές μας στην αναγκαιότητα συνάντησης ανάμεσα στο  ΔΣ της ΟΜΑΕ και στο ΔΣ του ΑΟΠ, ώστε να αναπτύξουμε τις θέσεις μας για το PICK  προφορικά αλλά και με γραπτό υπόμνημα μας.
Υ.Γ.: Για την δική σας προστασία σαν ΟΜΑΕ στην στελέχωση του αγώνα σας ενημερώνουμε ότι κάποια στελέχη του ΑΟΠ βρίσκονται σε δικαστική διαμάχη με τον Όμιλο, για οικονομικά θέματα που αφορούν τα προηγούμενα PICK.
Επίσης κ. Πρόεδρε παρόλες τις πολλές θεάσεις σας στην πόλη μας τον τελευταίο καιρό, δεν περάσατε από τα γραφεία μας και επειδή πιθανόν δεν θυμάστε σας ενημερώνουμε ότι η διεύθυνση μας είναι Ναυμαχίας Έλλης 37

Για το Δ.Σ. του Α.Ο.Π.
Ο Πρόεδρος
Ανδρέας Παντελής
Info from AutoMotoPatras.gr

Related

Pick 3754170023581447921

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon


Supporters

kartnews.gr
kartnews.gr
kartnews.gr
kartnews.gr
kartnews.gr

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

FOLLOW US


yt yt
automotopatras

ΤΥΧΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

item