Και το 7ο P.I.C.K. είναι έτοιμο να «λουξάρει»!

Σταθερά εδώ και επτά χρόνια η Λουξ , η μεγαλύτερη Ελληνική εταιρία αναψυκτικών και χυμών στηρίζει όλες τις μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις, αποδεικνύοντας και στην πράξη πως ο αθλητισμός αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της τοπικής κοινωνίας και με την ανάλογη βοήθεια μπορεί να μετατραπεί σε προπύργιο για την ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής της Αχαΐας.


Η Λουξ Cola , ένα από τα αγαπημένα αναψυκτικά χιλιάδων καταναλωτών σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό δίνει το όνομά της, στο 7ο Διεθνές Σιρκουί Καρτ Πάτρας που θα διεξαχθεί στις 3 και 4 Οκτωβρίου 2015, ως μέγας χορηγός και χορηγός- ονομασίας της διοργάνωσης. 

Η συγκεκριμένη χορηγία φέτος αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία, καθώς έρχεται να ενισχύσει τη διοργάνωση σε μία δύσκολη περίοδο που η Πάτρα έχει ανάγκη από κάθε αναπτυξιακή προσπάθεια και πρωτοβουλία. 

Είναι βέβαιο, πως το 7ο Διεθνές Σιρκουί Καρτ θα διαμορφώσει ένα θετικό κλίμα με πολλαπλά αναπτυξιακά και οικονομικά οφέλη για την τοπική κοινωνία.Άλλωστε, εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι, οι διοργανωτές έχουν δώσει ιδιαίτερη έμφαση στα αναπτυξιακά χαρακτηριστικά του P.I.C.K. και της τουριστικής προβολής της Πάτρας. 

Η στήριξη τέτοιων μεγάλων διοργανώσεων από Πατρινές επιχειρήσεις κι όχι μόνο είναι σε κάθε περίπτωση στήριξη της ίδιας της πόλης. 

*Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τις επίσημες σελίδες της διοργάνωσης www.pickpatras.grRelated

Pick 1993577933708748602

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon


Supporters

kartnews.gr
kartnews.gr
kartnews.gr
kartnews.gr
kartnews.gr

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

FOLLOW US


yt yt
automotopatras

ΤΥΧΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

item