Η FIA δημιουργεί τις Εθνικές Ακαδημίες Karting

Η FIA έχει ξεκινήσει μια πρωτοβουλία που θα επιτρέπει σε παιδιά από όλο τον κόσμο να ανακαλύψουν το καρτ και να λαμβάνουν δομημένη εκπαίδευση εγκρίνοντας τις Εθνικές Ακαδημίες Karting.


Η ιδέα πίσω από το σχέδιο είναι να οικοδομήσουν ένα παγκόσμιο δίκτυο ακαδημιών που θα κάνουν χρήση τυποποιημένων κατευθυντήριων γραμμών και διαπιστεύσεων. 
Θα παρέχει ένα πρόγραμμα μέσω του οποίου οι νέοι μπορούν να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο καρτ και να αυξήσει τον αριθμό των αγώνων licenceholders σε όλο τον κόσμο. 

Η απόφαση για το νέο αυτό σχέδιο πάρθηκε κατά την πρόσφατη Διάσκεψη της FIA Sport στο Μεξικό, και η νέα πλατφόρμα θα δίνει στις Ομοσπονδίες των χωρών την ευκαιρία να δημιουργήσουν εγκεκριμένα σχολεία που θα χρησιμοποιούν μια σειρά από γενικές παραμέτρους για να εποπτεύσουν τα παιδιά ηλικίας έξι έως 11 στα βασικά των αγώνων.

Οι υποψήφιες αγωνιστικές λέσχες θα πρέπει να αποδείξουν ότι μπορούν να πληρούν τα κριτήρια που ορίζονται από τη FIA, και να έχουν ειδικευμένους εκπαιδευτές, κατάλληλες εγκαταστάσεις και πιστοποιημένες πίστες που πληρούν τις προδιαγραφές ασφαλείας.

Η FIA ανοίγει το δρόμο ώστε να γίνει το καρτ ένα πραγματικά δομημένο σχολείο σε όλο τον κόσμο με τις Ομοσπονδίες να λαμβάνουν πλέον την εντολή για άμεση δράση και οργάνωση.
Related

news 3496182897443430045

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon


Supporters

kartnews.gr
kartnews.gr
kartnews.gr
kartnews.gr
kartnews.gr

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

FOLLOW US


yt yt
automotopatras

ΤΥΧΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

item