Αλα.. λουμ με τις συμμετοχές στον 3ο αγώνα του D Cup από την Α.Λ.Α.

Μπέρδεμα έχει προκύψει με τις συμμετοχές των οδηγών στον 3ο αγώνα του D Cup 2015 στο Καρτόδρομο όπως αυτές δημοσιεύτηκαν και στην ιστοσελίδα της ΟΜΑΕ

Η διοργανώτρια λέσχη Α.Λ.Α. εμφανίζει στην κατηγορία D Cup οδηγούς της κατηγορίας ΜΙΝΙ του Πανελληνίου Πρωταθλήματος αλλά και οδηγούς που δήλωσαν και πλήρωσαν το παράβολο του Πανελληνίου για την κατηγορία Senior και Junior, να συμμετέχουν στην κατηγορία D Cup χωρίς να το γνωρίζουν καθώς δεν τους έγινε καμία επίσημη ενημέρωση ύστερα από τηλεφωνικές καταγγελίες που κάνουν στο Kartnews.gr.

Εύλογα τα ερωτήματα που προκύπτουν καθώς όχι μόνο το κόστος είναι διαφορετικό αλλά ακόμα και για να ενσωματώσεις δύο κατηγορίες διαφορετικών πρωταθλημάτων θα πρέπει όχι μόνο να ενημερώνεις τους οδηγούς αλλά να πληρούνται και κάποιοι κανονισμοί. 

Υπενθυμίζουμε ότι στην κατηγορία D Cup δεν μπορούν να συμμετέχουν οδηγοί αυτόματων καρτ κατηγορίας MINI και Junior.

Οι δύο μέρες που καθυστέρησαν να βγούν οι συμμετοχές φάνηκε ότι δεν ήταν αρκετές για να ξεχωρίσουν τις 35 αιτήσεις συμμετοχών και να ενημερωθούν παράλληλα και οι οδηγοί για το που μπορούν να τρέξουν! 

Οι αγώνες καρτ δεν είναι αγώνες με παιδικά αμαξίδια... και η κάθε μορφής προχειρότητα είναι απλά επικίνδυνη.

Τέλος η ανακοίνωση με τα έντυπα δηλώσεων συμμετοχής των οδηγών αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της ΟΜΑΕ την Δευτέρα την στιγμή που βάση κανονισμών οι εγγραφές λήγουν την Δευτέρα!

Η ανακοίνωση του αγώνα:

Οι συμμετοχές στην ιστοσελίδα της ΟΜΑΕ:


Related

omae 8000407115792062017

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon


Supporters

kartnews.gr
kartnews.gr
kartnews.gr
kartnews.gr
kartnews.gr

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

FOLLOW US


yt yt
automotopatras

ΤΥΧΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

item