Αγανάκτηση.. | Η αναφορά του Αλυτάρχη για τα όσα έγιναν στον τελικό της Super στο 7ο P.I.C.K.

Αγανάκτηση... είναι ο τίτλος της αναφοράς του Αλυτάρχη Στέλιου Καγιάφα για τα όσα έγιναν στον τελικό παρωδία της κατηγορίας Super στο 7ο P.I.C.K. Πάτρας.


Η παράβαση του κανονισμού που αφορούσε τα ελαστικά ήταν εμφανής δια γυμνού οφθαλμού όπως αναφέρει ο Αλυτάρχης αλλά και όσοι βρέθηκαν εκείνη την ώρα στην σχάρα εκκίνησης. 
Ένσταση από τους οδηγούς που αδικήθηκαν μετά τον αγώνα δεν είχε νόημα να γίνει καθώς το υλικό που χρησιμοποιείται για να μαλακώσουν τα ελαστικά εξαφανίζεται με την τριβή μετά το τέλος του αγωνιστικού σκέλους.

Ο Στέλιος Καγιάφας καλεί δημόσια όσους εμπλέκονται να παραδεχτούν τις πράξεις τους καθώς το συγκεκριμένο συμβάν ξεπερνάει κάθε όριο ηθικής στον χώρο του καρτ, καταρρακώνοντας κάθε έννοια του "ευ αγωνίζεσθαι" ενώ κάνει λόγο και για έλλειψη απαραίτητων τεχνικών μέσων από την οργανωτική επιτροπή του αγώνα. 

Αναλυτικά η αναφορά του Αλυτάρχη του αγώνα:

Αγανάκτηση 

Δεν συνηθίζω να απαντώ δημόσια για αποφάσεις που παίρνουμε σε έναν αγώνα καρτ, παρόλα αυτά νιώθω την ηθική υποχρέωση να ενημερώσω όλους τους εμπλεκόμενους στο χώρο του καρτ ότι σαν αλυτάρχης του 7ου P.I.C.K. έκανα ότι προβλέπει ο κανονισμός προκειμένου ο αγώνας ( παρωδία ) της κατηγορίας super να μην ξεκινήσει .

Τα λάστιχα τις κατηγορίας super γυάλιζαν σαν να είχαν περαστεί με λούστρο ..... 

Έβαλα το χέρι μου πάνω στο λάστιχο ενός αγωνιζόμενου και έγινε μαύρο σαν να το είχες βουτήξει σε μελάνι, και κόλαγε σαν τσίχλα ..... 

Το ίδιο συνέβαινε και με ελαστικά κι άλλων αγωνιζομένων ...... 

Ξεπερνά τις αρμοδιότητες μου σαν αλυτάρχης του αγώνα να κάνω τεχνικό έλεγχο στα ελαστικά .... 

Κάλεσα τους τεχνικούς εφόρους ως όφειλα .... 

Δεν μπόρεσαν να πιστοποιήσουν την παρανομία .... 

Δεν είχαν τα τεχνικά μέσα δυστυχώς. 

Ας βγείτε δημόσια να παραδεχτείτε τις πράξεις σας.... 

Υπάρχει κανονισμός και τον γνωρίζεται ... 

Ένας το παραδέχτηκε σε μενα προσωπικά προς τιμήν του χωρίς να παίρνει άφεση αμαρτιών φυσικά...

Ας βγει να το πει δημόσια !!! 

Για τις Κασσάνδρες..... 

Για οτιδήποτε δεν προβλέπει ο Γ.Κ.Κ. υπάρχει και ο Δ.Κ.Κ 2.1.4 
– Modifications 
Any modification is forbidden if it is not explicitly authorised by an article of these Regulations or for safety reasons decided by the CIK-FIA. By modification are meant any operations likely to change the initial aspect, the dimensions, the drawings or the photographs of an original homologated part represented on the Homologation Form . Furthermore, any modification or assembly resulting in altering a regulatory dimension or impeding its control is assumed to be fraudulent and is therefore forbidden. 

Μετάφραση :2.1.4 
- Τροποποιήσεις 
Οποιαδήποτε τροποποίηση απαγορεύεται εάν δεν έχει εγκριθεί ρητά από κάποιο άρθρο αυτών των κανονισμών ή για λόγους ασφάλειας που αποφασίστηκαν από την CIK - FIA. 
Με τον όρο τροποποίηση εννοείται οποιαδήποτε εργασία μπορεί να αλλάξει την αρχική του όψη, τις διαστάσεις , τα σχέδια ή τις φωτογραφίες ενός αρχική αναγνωρισμένου μέρος σε σχέση με αυτό που πιστοποιείται από την Φόρμα προδιαγραφών. 
Επίσης, οποιαδήποτε τροποποίηση ή η συναρμολόγηση με αποτέλεσμα αλλάζοντας ένα ρυθμιστικό διάσταση ή παρεμποδίζουν τον έλεγχο του είναι ή υποτίθεται ότι είναι δόλια και ως εκ τούτου απαγορεύεται . 

Με εκτίμηση
Ο Αλυτάρχης του αγώνα Related

Pick 4309963141209117126

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

 1. Το σχολιο το προηγουμενο γιατι διαγραφθηκε?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Μπορείτε ευχαρίστως να στείλετε την άποψη σας να την δημοσιεύσουμε αρκεί να την υπογράφετε με το ονοματεπώνυμο σας και όχι ανώνυμα μια και το προηγούμενο σχόλιο σας ήταν ιδιαίτερα σημαντικό στην τοποθέτηση του άρθρου.

   Διαγραφή
 2. Κώστας Σωτηρόπουλος
  Να λοιπον που δεν πρέπει να απογοητευόμαστε!!!! Υπάρχουν ακόμα ανθρωποι που σεβονται τον εαυτόν τους , την δουλειά τους και τους ανθρώπους με τους οποίους σχετίζονται!!! Ενα ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ,στον Αλυτάρχη, είναι αυτό που λείπει και το οποίο χρειάζεται απεγνωσμένα η Ελλάδα, αλλά και όλοι εμείς, για να συνεχίζουμε να ελπίζουμε οτι δεν έχουν χαθεί ολα. Συγχαρητήρια κ. ΚΑΙΑΦΑ . Ειλικρινά ελπίζω........

  Φιλικά
  Κώστας Σωτηρόπουλος ο Πατέρας του Φώτη

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon


Supporters

kartnews.gr
kartnews.gr
kartnews.gr
kartnews.gr
kartnews.gr

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

FOLLOW US


yt yt
automotopatras

ΤΥΧΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

item