Η πρόταση της SpeedForce Racing Team για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα καρτ 2016

Η SpeedForce Racing Team κατέθεσε στην Ο.Μ.Α.Ε. την δικιά της πρόταση για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα καρτ 2016 εκπροσωπώντας ήδη 5 μικρούς πιλότους που μπορούν να πάρουν μέρος στην κατηγορία ΜΙΝΙ. Αναλυτικά η πρόταση της SpeedForce Racing Team:

Προς: ΟΜΑΕ – ΕΠΑ
Από: Τσερανίδη Αναστάσιο
        «Speed Force Kart Racing Team»Θέμα: Πρόταση σχετικά με δημιουργία ενιαίας κατηγορίας ΜΙΝΙ, με κινητήρα μάρκας «LENZO» 60 cc, αερόψυκτος, homologation 2015, για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καρτ 2016 – 2017 – 2018.


Κατόπιν συζήτησης με αγωνιζόμενους αλλά και άλλες ομάδες καρτ, σας παραθέτουμε την πρόταση μας για δημιουργία ενιαίας κατηγορίας mini  για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καρτ 2016 -2017 - 2018, με τους εξής όρους -  προϋποθέσεις.

- Χρήση κινητήρων μάρκας «LENZO»
- Κυβικά εκατοστά κινητήρα 60 cc
- Αερόψυκτοι
- Homologation 2015
- Οι κινητήρες θα φέρουν σφράγιση από τον κατασκευαστή «LENZO».
- Εγγύηση για τα μηχανικά μέρη πιστόνι – μπιέλα.
- Γρανάζι πίσω: θα είναι ελεύθερο
- Καρμπιρατέρ: θα οριστεί εξαρχής για όλο το 3ετές  πρωτάθλημα του 2016-2017-2018, σε μια κοινή ρύθμιση  «στάνταρ» λίγο πριν την έναρξη του εκάστοτε έτους πρωταθλήματος και θα υποχρεούνται όλοι οι συμμετέχοντες – αγωνιζόμενοι, να έχουν το ίδιο setup.


Η «Speed Force Racing Team», ως αντιπρόσωπος και γενικός εισαγωγέας της κατασκευάστριας εταιρείας «LENZO», προτίθεται να αγοράσει αυτούς τους κινητήρες και να να τους παρέχει στους συμμετέχοντες αγωνιζόμενους, με τους παρακάτω όρους – προϋποθέσεις – υποχρεώσεις.

- Η «Speed Force Racing Team», υποχρεούται να προσφέρει στην διάθεση των συμμετεχόντων – αγωνιζομένων , τον απαιτούμενο αριθμό – ποσότητα κινητήρων για την συμμετοχή τους στην ενιαία αυτή κατηγορία, αλλά και να έχει στην διάθεση τους και 2 έξτρα κινητήρες σε περίπτωση οποιασδήποτε βλάβης, με σκοπό την αντικατάσταση τους.
- Οι κινητήρες θα διανέμονται στους συμμετέχοντες – αγωνιζόμενους, σε καθεστώς ενοικίασης, Σάββατο πρωί, με σκοπό να είναι στην κατοχή τους για της ελεύθερες δοκιμές και  με επιστροφή τους Σάββατο μετά το πέρας των δοκιμών και αναδιανομή τους, την Κυριακή το πρωί, Ή αν επιθυμούν να παραμένει στην κατοχή τους (ο κινητήρας), κατά την διάρκεια του 2ημέρου.
- Μετά το πέρας του αγώνα, οι αγωνιζόμενοι – συμμετέχοντες, υποχρεούνται να επιστρέφουν τους κινητήρες στον αρχικό κάτοχο, (δηλαδή εμάς), στην αρχική κατάσταση εργοστασιακής σφράγισης  του κατασκευαστή «LENΖO».

Περίπτωση Νο. 1:  Έναντι του ποσού των 300 ευρώ για 2ήμερη χρήση. (Σάββατο – Κυριακή) για ενοικίαση κινητήρα.
Περίπτωση Νο. 2: Έναντι του ποσού των 400 ευρώ για 2ήμερη χρήση. (Σάββατο -  Κυριακή) για ενοικίαση κινητήρα και αγορά μιας τετράδας σετ ελαστικών, μάρκας DUNLOP SL3 - RAC.
- Ζημιές άλλων περιφερειακών συστημάτων του κινητήρα, π.χ. γρανάζι αμπραγιάζ, (λόγο κακής λίπανσης), επιβαρύνεται ο συμμετέχον – αγωνιζόμενος.Ενημερωτικά να αναφέρουμε πως η ομάδα μας έχει 5 προς το παρόν σίγουρες συμμετοχές από αγωνιζόμενους. 
Στην περίπτωση που λάβετε την απόφαση να διεξαχθεί τέτοιου είδους ενιαίο πρωτάθλημα, σαν ομάδα, είμαστε πρόθυμοι να προπληρώσουμε το κόστος αυτών των 5 αγωνιζόμενων μας .

Με αυτή την πρόταση, ευελπιστούμε να προσεγγίσουμε περισσότερο ενδιαφέρον στην κατηγορία MINI, που αποτελεί το φυτώριο στα καρτ.

Με εκτίμηση,

Τσερανίδης Αναστάσιος
Speed Force Kart Racing Team


Related

Panelinio 8971827813307918780

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon


Supporters

kartnews.gr
kartnews.gr
kartnews.gr
kartnews.gr
kartnews.gr

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

FOLLOW US


yt yt
automotopatras

ΤΥΧΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

item