Άρχισε η περίοδος των μεταγραφών για τους οδηγούς αγώνων

Ξεκίνησε η μεταγραφική περίοδος στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού και θα διαρκέσει από 10 Ιανουαρίου μέχρι 10 Φεβρουαρίου 2016. 

Οι αθλητές που θέλουν να μεταγραφούν θα πρέπει να απευθύνονται πρώτα στο σωματείο από το οποίο αποχωρούν ώστε να λάβουν την σχετική αίτηση. 

Οι πρωτότυπες αιτήσεις (συμπληρωμένες, υπογεγραμμένες και σφραγισμένες) θα πρέπει να αποστέλλονται στη Γραμματεία της ΟΜΑΕ μέχρι τις 10 Φεβρουαρίου 2016 με έναν από τους παρακάτω τρόπους: 
α) προσωπικά (παράδοση ιδιοχείρως) 
β) ταχυδρομείο/courier (θα υπολογίζεται η ημερομηνία στη σφραγίδα ταχυδρομείου, συμπεριλαμβανομένης της 10ης Φεβρουαρίου 2016) Related

omae 7622552450047608472

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon


Supporters

kartnews.gr
kartnews.gr
kartnews.gr
kartnews.gr
kartnews.gr

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

FOLLOW US


yt yt
automotopatras

ΤΥΧΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

item