Ανανεώθηκε η Εγκύκλιος Καρτ 2016 με θέμα τις αγωνιστικές άδειες

Ανανεώθηκε η σχετική Εγκύκλιος του Καρτ με θέμα τις νέες αγωνιστικές άδειες που θα εκδίδονται από φέτος και αφορούν την κατηγορία Club.

Πιο αναλυτικά:

Το αθλητικό δελτίο τύπου C CLUB εκδίδεται αποκλειστικά για οδηγούς που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην κατηγορία CLUB του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Karting 2016 και δε διαθέτουν άλλου τύπου δελτίο. 
Σε περίπτωση που αθλητής που έχει εκδώσει αθλητικό δελτίο C CLUB θελήσει να συμμετάσχει σε αγώνες κατηγοριών που απαιτούν δελτίο C SENIOR τότε μπορεί να αναβαθμίσει το δελτίο του πληρώνοντας τη διαφορά στην τιμή. 
Η αναβάθμιση του δελτίου δεν επηρεάζει το δικαίωμα συμμετοχής του αθλητή στην κατηγορία CLUB.
Όσοι αγωνιζόμενοι εκδίδουν για πρώτη φορά αθλητικά δελτία τύπου C JUNIOR ή C SENIOR δικαιούνται έκπτωσης 20% στην αντίστοιχη τιμή της. 
Την ίδια έκπτωση δικαιούνται και όσοι αναβαθμίζουν το δελτίο τους από C CLUB σε C SENIOR αν πληρούν το προαναφερθέν κριτήριο.

Παράλληλα ανανεώθηκε και το κόστος έκδοσης αγωνιστικής άδειας κατηγορίας D baby.Δείτε εδώ ολόκληρη την εγκύκλιο:
http://www.omae-epa.gr/images/kart/2016/Kanonismoi/E_03_Kart_Paravola_prostima_2016_V2.pdf

Τέλος σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές αίτημα για την συγκεκριμένη άδεια έχει καταθέσει και ο θεσμός του D Cup για τους οδηγούς που συμμετέχουν στις κατηγορίες του.  

Το D Cup στηρίζει εδώ και πολλά χρόνια το καρτ και ειδικά τα τελευταία χρόνια που δεν γινόταν Πανελλήνιο Πρωτάθλημα χρηματοδοτώντας αρκετές φορές τους αγώνες ενώ παράλληλα οι κατηγορίες του αποτελούν το ιδανικό σχολείο και τον καλύτερο προθάλαμο για κάποιον που θέλει να αποκτήσει αγωνιστική εμπλοκή, εξυπηρετώντας εδώ και χρόνια την φιλοσοφία της νεοσυσταθείσας κατηγορίας Club του Πανελληνίου.

Related

omae 7740667000318960272

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

  1. Γνωρίζω ότι είναι νωρίς ....(για τα ελληνικά μας δεδομένα) αλλά μήπως θα βοηθούσε και το πανελλήνιο CLUB αλλά και το D Cup (αν ενταχθεί, που θα έπρεπε) να γνωρίζουμε από τώρα αν θα υπάρχει αυτή η κατηγορία στο PICK Πάτρας? Μπορεί να είναι μόνο ένα EVENT εκτός βαθμολογίας πρωταθλημάτων, αλλά αν ΔΕΝΟΤΑΝ από τώρα και Δημοσιοποιύτo στο κοινό και θέλει 2-3 αγώνες εμπειρία υποχρεωτικά για να συμμετάσχει η CLUB στο PICK στην δική της ξεχωριστή κατηγορία αγώνων. Το πλεονέκτημα είναι ότι αν ανακοινωθεί από τώρα νωρίς, θα έχει πιστεύω πολλές περισσότερες συμμετοχές αν όχι από τον πρώτο αγώνα, σίγουρα από τον επόμενο …γιατί ΟΛΟΙ θέλουν να τρέξουν στο PICK και οι συμμετοχές μπορούν να φτάσουν επίπεδα 2010 που ήταν 100 αγωνιζόμενοι….
    Ελπίζω να μην είναι δύσκολο να γίνει μια συνεννόηση γιατί σαν απλός χομπίστας που θέλω να συμμετάσχω φέτος σε αγώνες, βλέπω φως και καλές κινήσεις και προτείνω κάτι που θα αυξήσει τις συμμετοχές, έσοδα, κόσμο στην Πάτρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon


Supporters

kartnews.gr
kartnews.gr
kartnews.gr
kartnews.gr
kartnews.gr

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

FOLLOW US


yt yt
automotopatras

ΤΥΧΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

item