H Ενημέρωση του Προέδρου της ΟΜΑΕ

Ατελείωτος είναι τις τελευταίες μέρες ο χαρτοπόλεμος των καταγγελιών, των ανακοινώσεων των παραιτήσεων στην ΟΜΑΕ και όλα αυτά λίγο πριν το ξεκίνημα της νέας αγωνιστικής χρονιάς. Ο πρόεδρος της ΟΜΑΕ Κος Δ. Μιχελακάκης εξέδωσε άλλη μία ανακοίνωση προς αθλητές στελέχη και σωματεία ενώ με νέα ανακοίνωση του ο Κος Χαλιβελάκης διευκρινίζει τους λόγους της παραίτησης του.  Αναλυτικά η επιστολή του προέδρου της ΟΜΑΕ:

Προς αθλητές, στελέχη και σωματεία της Ομοσπονδίας.
Επειδή χανόμαστε στα λόγια, αλλά τα γραπτά μένουν, σας παραθέτω τα έγγραφα που σχετίζονται με τις πρόσφατες εξελίξεις στο χώρο μας:

1.    24/02/2016, 16:03 - Αποστολή email, από Δ. Μιχελακάκη προς Μέλη ΔΣ ΟΜΑΕ

«Με αφορμή τις καταγγελίες που μας απασχολούν, ζητώ από ΟΛΑ τα μέλη του ΔΣ της ΟΜΑΕ, να συνυπογράψουν την έγκριση του αγώνα Σπριντ Αττικό που θα διεξαχθεί μεθαύριο Σάββατο 27/02.

Για αυτό το λόγο παρακαλώ να στείλετε,
Α) την μέσω e-mail έγκρισή σας για τον αγώνα, ως μέλος του ΔΣ της ΟΜΑΕ
Β) την υπογραφή σας (μονογραφή και ολογράφως) στο επισυναπτόμενο αρχείο το οποίο θα στείλετε μέσω φαξ στην ομοσπονδία (στο 210 6892 002).

Δημήτρης Μιχελακάκης»

Σημ. Απεστάλησαν εγκρίσεις από όλα τα μέλη του ΔΣ, εκτός των κ.κ. Μ. Χαλιβελάκη, Α. Παρταλιού (ο δεύτερος δεν απάντησε για απολύτως σεβαστούς προσωπικούς λόγους).

2.    24/02/2016, 21:38, - Αντί θετικής απάντησης, αποστολή επιστολής παραίτησης από Μ. Χαλιβελάκη προς Πρόεδρο ΟΜΑΕ και μέλη ΔΣ (με κοινοποίηση στα Social Media)

«Σχετικά με το mail που έλαβα σήμερα 24/2/2016 δηλώνω ότι αρνούμαι να συνυπογράψω την έγκριση για την διεξαγωγή του 26ου ΑΤΤΙΚΟΥ ΡΑΛΛΥ ΣΠΡΙΝΤ το οποίο θα διεξαχθεί το Σάββατο 27/2/2016 γιατί είναι καθαρά ευθύνη δική σας και αφετέρου δεν επιθυμώ να έχω καμία συμμετοχή και ευθύνη η να θεωρηθώ υπαίτιος η συνυπαίτιος σε οποιαδήποτε διαχειριστική πράξη που εγώ ήμουν και είμαι αντίθετος.
Επίσης σας ενημερώνω ότι για όλους τους παραπάνω λόγους και ακόμα περισσότερους αλλά και για να διευκολύνω το έργο σας παραιτούμαι σήμερα από μέλος του Δ.Σ της ΟΜΑΕ.

Με εκτίμηση
Μανώλης Χαλιβελάκης»

3.    25/02/2016, 15:35, - Ανακοίνωση/Κοινοποίηση Μ. Χαλιβελάκη στα Social Media

«ΠΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ - ΑΘΛΗΤΕΣ -ΣΤΕΛΕΧΗ

Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΟΜΑΕ ΑΦΟΡΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΘΕΜΑΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΟΜΑΕ & ΕΠΑ.
ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΘΕΜΑ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΚΥΡΗΧΘΕΙ Ή ΑΘΛΗΤΩΝ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ.
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

ΜΑΝΩΛΗΣ ΧΑΛΙΒΕΛΑΚΗΣ»Επειδή η Έγκριση Διεξαγωγής είναι το σημαντικότερο έγγραφο νομιμοποίησης κάθε αγώνα… τα συμπεράσματα δικά σας.

Δημήτρης Μιχελακάκης (Πρόεδρος ΟΜΑΕ)

Related

omae 3866948478239387821

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon


Supporters

kartnews.gr
kartnews.gr
kartnews.gr
kartnews.gr
kartnews.gr

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

FOLLOW US


yt yt
automotopatras

ΤΥΧΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

item