A-SQUARE Racing Band | Η φιλοσοφία μια νέας αγωνιστικής ομάδας

Η A-SQUARE Racing Band (Al x Alex = A - SQUARE) συστήνεται ως μια μία καλοκουρδισμένη
ορχήστρα… έτοιμη για… Μηχανοκίνητες Συναυλίες!


A-SQUARE Racing Band… ...δεν είναι απλή ιδέα!
Η ιδέα δεν έχει καμία σημασία και καμία αξία όταν παραμένει μία ιδέα στο μυαλό ή τα χαρτιά. Αξίζει μηδέν.
Αυτό που έχει σημασία και προστιθέμενη αξία είναι η ο ρ θ ή κ α ι α π ο δ ο τ ι κ ή υλοποίηση.

Η ομάδα ‘A-SQUARE Racing Band' δεν αποτελεί απλά μία ιδέα, αποτελεί έναν ζωντανό 'οργανισμό' ανθρώπων που εφαρμόζει έμπρακτα την απαιτούμενη μεθοδολογία με μ ο ν α δ ι κ ό σ τ ό χ ο τη
βελτιστοποίηση του προϊόντος: Μηχανοκίνητος Αθλητισμός!

Δημιουργήθηκε μεν από ανθρώπους με πάθος για αυτόν, αλλά και με τη γνώση του ότι η βελτιστοποίηση του συγκεκριμένου προϊόντος δεν μπορεί να εξελιχθεί, χωρίς θεατές, χωρίς τηλεθέαση και ευρύτερη προβολή καθώς και συνεχή ενημέρωση κ α ι μόρφωση των συμμετεχόντων
στη ‘A-SQUARE Racing Band’!

Η ‘A-SQUARE Racing Band' στόχο έχει να 'αγκαλιαστεί' μεοτιδήποτε ανήσυχο κινείται στους τομείς ενδιαφέροντος τ ο υ Μ η χ α ν ο κ ί ν η τ ο υ Αθλητισμού. Να καλύψει θέματα και πράγματα που
αποφεύγονται να θίγονται. Να β ο η θ ή σ ε ι , χ ω ρ ί ς π ρ ο α π α ι τ ο ύ μ ε ν α κ α ι δεσμεύσεις και να τα εκφράσει πέρα από την απλή συμμετοχή σε ένα αθλητικό γεγονός.
Η συμμετοχή των οδηγών-αθλητών της, στα αγωνιστικά δρώμενα, είναι η αφορμή που 'γυρνάει' γύρω κι 'ανάμεσα' από το ‘Αθλητισμός = Πολιτισμός’ κ α ι τ ο α ν α γ ά γ ε ι σ ε
Πολιτιστικό, Τουριστικό, Εκπαιδευτικό, Μορφωτικό γεγονός!

Α ι χ μ ή  τ ο υ  δ ό ρ α τ ο ς  τ η ς προσπάθειας αυτής δε θα μπορούσαν να είναι άλλοι από τα παιδιά. Μία αγωνιστική ομάδα παιδιών η οποία στόχο έ χ ε ι  ν α  π ρ ο ά γ ε ι  τ η ν  ε ν α σ χ ό λ η σ η  με τον Μηχανοκίνητο Αθλητισμό με υγιείς όρους και πρακτικές.
Λαμβάνοντας υπόψη το μοναχικό χαρακτήρα του μηχανοκίνητου αθλητισμού, βασικός στόχος μας είναι η ομάδα να βασίζεται στην ο μ α δ ι κ ό τ η τ α , τ η συντροφικότητα και τον συναγωνισμό!

H A-SQUARE Racing Band είναι μία παρέα που την ενώνει η αγάπη για τον Μηχανοκίνητο Αθλητισμό και τη γνώση και τα ι δ α ν ι κ ά που μ π ο ρ ε ί να προσφέρει στα παιδιά!
Σας περιμένουμε κοντά μας!!!


Οι Πιλότοι

Al
Γεννημένος το 2007. Ο Al προέρχεται απο αγωνιστική οικογένεια, γεγονός που τον βοήθησε και τον βοηθάει να έχει ισχυρές προσλαμβάνουσες εικόνες και εμπειρίες από πολύ μικρή ηλικία, με αποτέλεσμα να πλεονεκτεί σε οδηγική ωριμότητα και απόδοση. Αποφοίτησε φέτος από την Ακαδημία Καρτ, σημείωνοντας το ρεκόρ της πιστάς. Είναι ορμητικος και έτοιμος να διεκδικήσει ακόμη και ένα πρωτάθλημα με τα χρώματα της A-SQUARE Racing Band!

Alex
Γεννημένος το 2008. Ο Alex αποτελεί τον μικρότερο από τους πρώτους δύο οδηγούς μας οι οποίοι αποτέλεσαν και την πηγή έμπνεσης της ομάδας. O Alex μέχρι τα μέσα του 2015 δεν είχε καμία επαφή με το μηχανοκίνητο αθλητισμό. Η επιθυμία του να ασχοληθεί με το Karting τον έφερε σήμερα, μετά το πέρας της εκπαίδευσής του σε ακαδημία k a r t i n g , ν α ξ ε κ ι ν ά ε ι τ η ν αγωνιστική του ενασχόληση μέσα από την A-SQUARE Racing Band!
Μαζί από την αρχή…


Φιλία
Το βασικό συστατικό μίας ομαδικής προσπάθειας είναι η φιλία. Η φιλία είναι απαραίτητη από τη στιγμή που οι πιλότοι μίας α γ ω ν ι σ τ ι κ ή ς ο μ ά δ α ς σ υ ν ε ρ γ ά ζ ο ν τ α ι  γ ι α  τ η 
β ε λ τ ι σ τ ο π ο ί η σ η τ ω ν αποτελεσμάτων αυτής. Η πολύωρη προπόνηση προϋποθέτει την φιλία των μελών μίας ομάδας με στόχο τη βελτιστοποίηση των αποτελεσμάτων, αλλά και της διασκέδασης!

Ομαδικότητα
Η ομαδικότητα αποτελεί ίσως το μεγαλύτερο ιδανικό μίας παρέας μηχανοκίνητου αθλητισμού. Εάν λάβουμε υπόψη ότι το motorsport είναι από τη φύση του μοναχικό, η ο μ α δ ι κ ό τ η τ α 
α π ο τ ε λ ε ί ακρογωνιαίο λίθο για την επιτυχή λειτουργία και την αποδοτική συνεργασία των μελών μίας ομάδας. 

Η A-SQUARE Racing Band έρχεται να προάγει και να διδάξει την ομαδικότητα με πρωταρχικό στόχο τη δημιουργία υγιών ανθρώπινων σχέσεων ανάμεσα στα μέλη της. Εξάλλου, οι υγιείς σχέσεις είναι το εφόδιο γ ι α τ α ε π ι τ υ χ η μ έ ν α αποτελέσματα.


Συναγωνισμός
Ο συναγωνισμός θεωρείται προαπαιτούμενος για τα μέλη της A-SQUARE Racing Band. 
Ο συναγωνισμός μέσα από τον οποίο τα μέλη της θα έχουν μοναδικό στόχο την επιμονή προς
τ η ν α υ τ ο β ε λ τ ί ω σ η . 
Ο συναγωνισμός όταν υλοποιείται με υγιή τρόπο οδηγεί σε άκρως θεαματικά αποτελέσματα εφόσον προάγει τη συνεργατικότητα των μελών μίας οργανωμένης ομάδας.

Στοιχεία Επικοινωνίας:
e.: info@a-square.racing
Τηλέφωνα επικοινωνίας:
mob1.: +30 6940 525 000
mob2.: +30 6949 193 035

Related

news 6761620294687260551

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon


Supporters

kartnews.gr
kartnews.gr
kartnews.gr
kartnews.gr
kartnews.gr

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

FOLLOW US


yt yt
automotopatras

ΤΥΧΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

item