Ασταμάτητος ο Ξυνός και στον 3ο αγώνα του D Cup Challenge στην Πάτρα

Άλλη μια νίκη πρόσθεσε στο πλούσιο παλμαρέ του ο περσινός πρωταθλητής του D Cup Challenge της κατηγορίας Super των εξατάχυτων καρτ Παύλος Ξυνός με Tecno - Iame της AKS.


O Ξυνός κατέκτησε την pole position σταματώντας τα χρονόμετρα στο 39,760".
Κατέκτησε την πρώτη θέση και στα δύο σκέλη του αγώνα πετυχαίνοντας παράλληλα και τα best lap επικρατώντας ολοκληρωτικά των αντιπάλων του στην μάχη για την πρώτη θέση της γενικής κατάταξης.   
Με το αποτέλεσμα αυτό ο Ξυνός βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας της κατηγορίας Super έχοντας πετύχει μέχρι σήμερα το απόλυτο των νικών και στους δύο αγώνες που έχουν πραγματοποιηθεί.

Στην 2η θέση τον ακολούθησε ο Μοβσεσιάν Σέρκος με Exprit-Tm της SpeedForce Racing που είχε εγκαταλείψει στο Α σκέλος από μηχανική βλάβη και ξεκινώντας από το τέλος μετά από έναν σπουδαίο αγώνα ανέβηκε στο 2ο σκαλί του βάθρου.

Στην 3η θέση της κατηγορίας Super και 5ος γενικής τερμάτισε ο Τσερανίδης Γιώργος με Exprit-Tm της SpeedForce Racing ο οποίος επέστρεψε στους αγώνες μετά από 7 χρόνια απουσίας πετυχαίνοντας ένα σπουδαίο αποτέλεσμα μέσα στην Πάτρα

Στο Α σκέλος τον Ξυνό ακολούθησε από την 2η θέση γενικής ο ταχύτατος Χατζόγλου Αθανάσιος με FA-TM της Chatzis Racing Team ο οποίος όμως στάθηκε άτυχος καθώς το σασί του δεν άντεξε στην σκληροτράχηλη πίστα της Kartmania και δεν κατάφερε να διεκδικήσει μια θέση στο βάθρο.


Στην κατηγορία PRO των εξατάχυτων καρτ όπου χαρακτηρίστηκε από τον έντονο συναγωνισμό ανάμεσα σε αρκετές ισάξιες συμμετοχές, νικητής αναδείχθηκε ο ταχύτατος 17χρονος Giordano Francesco με Maranello-Tm της Maranello Hellas στην πρώτη του συμμετοχή στον θεσμό κατακτώντας παράλληλα και την 3η θέση στην γενική κατάταξη.

Στο 2ο σκαλί του βάθρου της κατηγορίας PRO τον ακολούθησε ο Σταματέλος Γιάννης με FA-Tm της Chatzis Racing Team, τερματίζοντας παράλληλα στην 4η θέση της γενικής κατάταξης. 
Ο Σταματέλος κατέκτησε το πρώτο βάθρο της αγωνιστικής του καριέρας και καρπώθηκε όλη την σκληρή δουλειά που έχει κάνει πετυχαίνοντας μια σπουδαία επίδοση στην πίστα της Πάτρας. 

Στην 3η θέση της κατηγορίας PRO τερμάτισε ο Ασημακόπουλος Χρήστος με ENERGY-TM της Chatzis Racing Team κατακτώντας παράλληλα και την 6η θέση της γενικής. 
Με την επίδοση αυτή ο Ασημακόπουλος παρέμεινε στην 1η θέση της βαθμολογίας της κατηγορίας PRO μετά και τις δύο πρώτες θέσεις που είχε κατακτήσει στον 1ο αγώνα στις Αφίδνες.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:


Related

Xinos 6008558549329980790

Δημοσίευση σχολίου Default Comments


Next Races

04/12 - Karting Super Cup Αφίδνες

FOLLOW USyt yt
omae

ΤΥΧΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

item