Ραγδαίες εξελίξεις στην Ο.Μ.Α.Ε. μετά τις απαιτήσεις της Γ.Γ.Α.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον Μηχανοκίνητο Αθλητισμό ύστερα από τις καταγγελίες στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού από τον κ. Δελαγραμμάτικα, την κ. Φατούρου αλλά και πρώην στελέχη της ΕΛΠΑ. 

Η αρχή γίνεται με την επιβολή της Γενικής Γραμματείας προς την ΟΜΑΕ πως άμεσα θα πρέπει να εναρμονιστούν όλα τα Αθλητικά Σωματεία και τον Αθλητικό Νόμο 2725, που αναφέρει ρητά πως Αθλητές και Διαιτητές δεν μπορούν να μετέχουν σε ΔΣ Αθλητικών Σωματείων.

Πιο συγκεκριμένα η ΓΓΑ απαίτησε από την ΟΜΑΕ να της αποστείλει πλήρη κατάλογο με τους Αγωνοδίκες και Αλυτάρχες που βρίσκονται εγγεγραμμένοι στα Μητρώα της.

Η ΟΜΑΕ σε ανακοίνωσή της προς τα Αθλητικά Σωματεία καλεί όσα ΔΣ των Αθλητικών Σωματείων έχουν μέλη που κατέχουν πτυχίο Αλυτάρχη ή Αγωνοδίκη να φροντίσουν ώστε είτε το μέλος του ΔΣ του Σωματείου να στείλει στην ΟΜΑΕ έγγραφο αίτημα αναστολής της λειτουργίας του ως Αγωνοδίκης ή Αλυτάρχης, είτε να παραιτηθεί από το ΔΣ του Σωματείου του για να συνεχίσει να ασκεί τα καθήκοντά του ως στέλεχος.
Related

omae 4520427097994133993

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon


Supporters

kartnews.gr
kartnews.gr
kartnews.gr
kartnews.gr
kartnews.gr

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

FOLLOW US


yt yt
automotopatras

ΤΥΧΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

item