Εμετικό κλίμα και... ανυπόστατες επιθέσεις σύμφωνα με την ΟΜΑΕ

Το τελευταίο διάστημα βιώνουμε όλοι όσοι ασχολούμαστε με το μηχανοκίνητο την πιο εμετική περίοδο από άποψη καταγγελιών αποκαλύψεων ύβρεων και όλων όσων ακολουθούν μια τέτοια κατάσταση.


Οι περισσότεροι αθλητές παρακολουθούν τις εξελίξεις μάλλον αποσβολομένοι καθώς το κύριο μέλημα τους είναι το πως θα βρεθούν στον στίβο μάχης τους προκειμένου να αθληθούν και να υπηρετήσουν το άθλημα τους.
Σαφέστατα επιδίωξη των περισσότερων αθλητών είναι να αγωνίζονται σε συνθήκες νομιμότητας και αξιοκρατίας ώστε να ανταμείβονται οι προσπάθειες τους, κάτι που μόνο η Ομοσπονδία μπορεί και οφείλει να διασφαλίσει.

Η ΟΜΑΕ απαντά στις επιθέσεις με κείμενο που δημοσίευσε στην επίσημη σελίδα της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

Ανυπόστατες επιθέσεις... 
H OMAE στηρίζει όλα τα στελέχη και τους συνεργάτες της για το πλούσιο και αποδοτικό έργο το οποίο ανιδιοτελώς προσέφεραν, προσφέρουν και θα προσφέρουν στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, έναντι όλων των δόλιων και χαμηλού επιπέδου επιθέσεων που δέχονται, κυρίως μέσω των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης, από άτομα τα οποία είναι προφανές ότι τα μόνα κίνητρα που έχουν είναι, προσωπικά οφέλη, προσωπικές εμπάθειες, αλλά και αναπολήσεις του παρελθόντος. Στο πλαίσιο αυτό η Ομοσπονδία προτίθεται να προβεί σε όλες απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου να διαφυλαχθεί το κύρος του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Ελλάδα.


 

Related

omae 2462444347211319955

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon


Supporters

kartnews.gr
kartnews.gr
kartnews.gr
kartnews.gr
kartnews.gr

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

FOLLOW US


yt yt
automotopatras

ΤΥΧΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

item