Η «ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΧΑΡΤΟΥ» χορηγός του Γιάννη Λάντζη στο 8ο P.I.C.K Patras

O πιλότος της Chatzis Racing Team, Γιάννης Λάντζης θα πάρει μέρος στο 8ο P.I.C.K. Patras με στόχο άλλη μια καρό σημαία σε μια ιδιαίτερα πετυχημένη χρονιά για τον ίδιο μέχρι στιγμής.


Η «ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΧΑΡΤΟΥ» στηρίζει καταλυτικά την συμμετοχή του μικρού ταλαντούχου πιλότου αναγνωρίζοντας στο πρόσωπο του, τους κόπους και την προσπάθεια που καταβάλει ο νεαρός αθλητής προκειμένου να βρεθεί στην μεγάλη γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού. 

Ο Γιάννης Λάντζης θα συμμετάσχει στο 8ο P.I.C.K. στην κατηγορία Rotax Micro Max σε έναν αγώνα μπροστά σε χιλιάδες θεατές, που θα κατακλύσουν το κέντρο της πόλης για να θαυμάσουν τους καλύτερους Έλληνες πιλότους.


Η Τ.Ε.Χ. δραστηριοποιείται στο χώρο της Βιομηχανίας Χάρτου τα τελευταία 27 χρόνια, με ειδίκευση στην παραγωγή & εμπορία χαρτοκυλίνδρων (ΜΑΔΡΕΝ), χάρτου κρεπέ και κράφτ καθώς και stretch film.Related

Pick 6575696692921653891

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon


Supporters

kartnews.gr
kartnews.gr
kartnews.gr
kartnews.gr
kartnews.gr

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

FOLLOW US


yt yt
automotopatras

ΤΥΧΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

item