Κατηγορία Club: 100% Περισσότερη Ευχαρίστηση!

H Επιτροπή Karting της ΟΜΑΕ με χαρά ανακοινώνει μια ευχάριστη έκπληξη για τους αγωνιζόμενους της Κατηγορίας Club που σκοπεύουν να λάβουν μέρος στον 4ο και τελευταίο γύρο του φετινού Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Karting: 

Με το ίδιο χαμηλό παράβολο συμμετοχής θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν σε δυο αγώνες, αντί για έναν! 100% περισσότερη ευχαρίστηση στην ίδια τιμή!Η εισαγωγή της Κατηγορίας Club στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Karting αντιμετωπίστηκε θετικά από τους αθλητές και τις ομάδες, με συνολικά 19 οδηγούς να έχουν λάβει μέρος στους 3 αγώνες που έχουν διεξαχθεί μέχρι στιγμής. 
Η φύση της κατηγορίας είναι τέτοια, ώστε οι οδηγοί που συμμετέχουν να επιδιώκουν κυρίως την προσωπική τους ευχαρίστηση, αν και η νίκη βρίσκεται πάντα μέσα στο μυαλό ενός αθλητή, όταν εκείνος φορά κράνος και φόρμα. 
Η Επιτροπή Karting της ΟΜΑΕ για να ευχαριστήσει τους αθλητές για την αγάπη που έδειξαν στην νέα κατηγορία, ανακοινώνει πως στο τελευταίο ραντεβού της σεζόν θα προστεθεί, χωρίς καμία αύξηση στο παράβολο συμμετοχής και χωρίς να προσμετρά στη βαθμολογία του Πρωταθλήματος, ένας επιπλέον αγώνας διάρκειας 10 γύρων. 

Υπενθυμίζεται, πως βάσει της προκήρυξης του θεσμού το αγωνιστικό μέρος της Κατηγορίας Club περιλαμβάνει με δύο περιόδους Time Attack και έναν αγώνα, με τη σειρά εκκίνησης να έχει διαμορφωθεί βάσει των αποτελεσμάτων των Time Attacks. 
Η προσθήκη του επιπλέον αγώνα δε θα επηρεάσει σε τίποτα το προκηρυγμένο σκέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων της Κατηγορίας καθώς αυτός θα διεξαχθεί μετά την ολοκλήρωση των προκηρυγμένων περιόδων. 
Η σειρά εκκίνησης θα διαμορφωθεί βάση της κατάταξης του βαθμολογούμενου αγώνα και προφανώς η συμμετοχή των αθλητών θα είναι προαιρετική. 
Ποιος όμως μπορεί να πει όχι σε 100% περισσότερη ευχαρίστηση; 


Related

omae 4634554359013846751

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon


Supporters

kartnews.gr
kartnews.gr
kartnews.gr
kartnews.gr
kartnews.gr

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

FOLLOW US


yt yt
automotopatras

ΤΥΧΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

item