Κατηγορία Club Shifter: Μια Νέα Αρχή!

H Επιτροπή Karting της ΟΜΑΕ με χαρά ανακοινώνει την επέκταση της φιλοσοφίας της Κατηγορίας Club και σε καρτ που διαθέτουν ταχύτητες! 


Η νέα κατηγορία θα ονομάζεται Club Shifter και θα κάνει δοκιμαστικά το ντεμπούτο της στον τελευταίο γύρο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Karting.Σκοπός της επιτροπής είναι αφενός να μετρήσει το ενδιαφέρον των αθλητών για την νέα αυτή κατηγορία, αφετέρου να συλλέξει στοιχεία και ιδέες για την καθιέρωσή της από την νέα χρονιά. Ο αγώνας θα είναι φυσικά φιλικός και δε θα προσμετρά σε οποιαδήποτε βαθμολογία του Πανελληνίου Πρωταθλήματος. Δεκτοί θα γίνουν οδηγοί που πληρούν τις ίδιες ακριβώς προϋποθέσεις με αυτές της Κατηγορίας Club, έχοντας το δικαίωμα είτε να εκδώσουν δελτίο αθλητή C-CLUB με κόστος 60 Ευρώ, είτε να διατηρήσουν τυχόν ήδη εκδομένο δελτίο αθλητή C-SENIOR. Σχετικά με τον περιορισμό να μην έχουν βαθμολογηθεί ψηλότερα από την 6η θέση σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα Karting και ιδιωτικά έπαθλα karting, διευκρινίζεται ότι αποτελέσματα του 2016 δε θα ληφθούν υπόψη, όπως δε θα ληφθεί υπόψη η κατάταξη της κλάσης DD2 Masters. 

Από πλευράς εξοπλισμού θα γίνουν δεκτά καρτ προδιαγραφών KZ2 και DD2. Θα πρέπει να τηρούν τις αντίστοιχες προδιαγραφές των κατηγοριών όπως ακριβώς αναφέρονται στον Τεχνικό Κανονισμό Karting 2016, ενώ και τα ελαστικά τους θα είναι τα ίδια με αυτά που χρησιμοποιεί η KZ2 στο Πανελλήνιο και η DD2 στο Rotax Max Challenge. Η μορφή των αγωνιστικών υποχρεώσεων θα είναι ίδια με αυτή της Club, δηλαδή 2 περίοδοι ελεύθερων δοκιμαστικών, 2 Time Attacks και 2 αγώνες 10 γύρων. Ίδιο θα είναι και το παράβολο συμμετοχής, 80 Ευρώ. Η εκκίνηση θα είναι rolling, με την σειρά εκκίνησης του πρώτου αγώνα να διαμορφώνεται με βάση τα αποτελέσματα των Time Attacks. Αντίθετα, η σειρά εκκίνησης του δεύτερου αγώνα θα διαμορφωθεί από την κατάταξη του πρώτου αγώνα. Το βάθρο και η τελική κατάταξη θα διαμορφωθεί από τα αποτελέσματα του δεύτερου αγώνα.


Related

omae 5123057341390768852

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon


Supporters

kartnews.gr
kartnews.gr
kartnews.gr
kartnews.gr
kartnews.gr

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

FOLLOW US


yt yt
automotopatras

ΤΥΧΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

item