Α.Μ. Racing Kart Team | Παράπονα για συμβάν σε αγώνα του RMC

Στις 19 Απριλίου 2016 , μια μέρα μετά το 2ο Αγώνα του RMC με επίσημο αίτημα αλληλογραφίας της ομάδας μας Α.Μ. Racing Kart Team, ζητήσαμε από τους αρμόδιους φορείς της ΟΜΑΕ – ΕΠΑ,


να εξετάσουν Video που τους παρουσιάσαμε και δείχνει ξεκάθαρα το αντικανονικό συμβάν του οδηγού Σαγανά Χρήστου στον οδηγό μας Άγγελο Μαλανδρίνο, κάτι που δεν είδε ο έμπειρος κριτής του συγκεκριμένου σημείου όπως όφειλε και να πράξει τα δέοντα, όπου και θα υπήρχε ποινή 10 ‘’ στον οδηγό που προξένησε το συμβάν. Στις 9 Μαΐου έπειτα από ερώτηση μέλους του Καρτ της ΟΜΑΕ τους στέλνουμε την παράγραφο (DROIT DE REVISION 14.1) του διεθνή κανονισμού της CIK – FIA που έχει αποδεχθεί η ΟΜΑΕ, όπως μας ενημέρωσε ο Κος Sebastien Demierre – Assistant CIK, όπου διευκρινίζει ότι « εφόσον προκύψει Video με αγωνιστικό συμβάν οφείλουν οι αγωνοδίκες να το ελέγξουν και να αποδώσουν δικαιοσύνη.»

Μέχρι σήμερα, 5,5 μήνες από την αρχική μας αναφορά δεν έχουμε λάβει και όπως όλα δείχνουν ούτε θα λάβουμε επίσημη έγγραφη απάντηση για τη τύχη αυτής.

Επειδή λοιπόν στη συγκεκριμένη κατηγορία υπήρξαν αρκετά γεγονότα που προσβάλουν το άθλημα και τους θεσμούς οφείλουμε να ενημερώσουμε ομάδες, γονείς και οδηγούς για το τρόπο που λειτουργούν οι θεσμοί στην Ελλάδα και οι νόμοι λειτουργούν κατα το δοκουν.

To video που μας έστειλε η AM Racing Kart Team:


Δελτίο Τύπου Α.Μ. Racing Kart Team


Related

news 5844273801605189336

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon


Supporters

kartnews.gr
kartnews.gr
kartnews.gr
kartnews.gr
kartnews.gr

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

FOLLOW US


yt yt
automotopatras

ΤΥΧΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

item